Yang DiSaYAngi

Selasa, 16 September 2014

Banyak Datang Bertandang - BE






alhamdulillah rezeki, banyak yang datang bertandang kat blog poyo ni...ada 7 ketoi....

insyallah dah boleh cash out...tapi nanti dulu la....insyallah tiba waktu aku cashout...alhamdulillah jugak, kali ni nampak macam cepat jugak boleh cashout berbanding dulu, makan masa sampai 4 tahun kan....

ada yang dah kenai ngan blog syawalsimpsons ni ke..hahahhaha...steatment tak yah poyo sangat suraya, kang ada yang mencebik baca nanti..hahahhahahah...alhamdulillah, aku ramai kenai kawan di alam maya ni, ramai yang hormat antara satu sama lain, ramai yang pandai menjaga persahabatan..alhamdulillah...bukan sesetengah kawan yang aku ada ni...kawan2 kat blog ni, alhadmulillah mmg terrer jaga hati perasaan kawan2...

2 ulasan:

mama tisya berkata...

amboi byk tul be tgh on going tu...tahniah

Nad MamaZN berkata...

banyak! alhamdulillah rezki :)