Yang DiSaYAngi

Isnin, 15 September 2014

bila Suraya Makan Banyak bersama Geng Gosip

Salam isnin kengkawan..
cerita jumaat lepas..
ada jualan kat opis aku ni...aku ni lapaq..egat nak makan je..

tapi rambang mata tu..acaner tu..?????
last2 korang tgk la apa yang aku beli/....

satu plastik tu aku punyer je...hahahhaha..semua aku borong kat gerai mokcik belakang ni....

hai kak, satu bekas je ke...aku ni berbekas2 ni..kui..kui..kui...korang rasa abis tak aku makan semua..jom....

pagi tu nasi kerabu, lunch pon nasi kerabu...hahahhahah....mmg menu gomo kelate gomo ni...

desert pulok ngan pulut mangga..punya lama aku nak pulut mangga ni asik tak dapat je..G kejdai tutup, G kedai, tak da yang menjual..adoiii..nasib....asik tgk mama tisya up, aku pon nak gak..lama dah ni, aku mengidam sejak pregnantkan izz, baru arini dapat..hahhahaha..lama kan..

rasa..alamak, begini..begini..begini..sedapnya...padanla gerai akak tu cepat abis makanannya..

ada lagi satu desrt...pulut derian..tu aku bawak balik...egat nak makan ngan anak2...laki aku lambat sikit makan ni..mmmm..last2 aku jugak abis...makan sowang sambil tgk running man malam tu....

abis makan jalan2..seronok korang kan...mengetest...

beli idok tu...test bibir merah je lebey kan..hahahhahah...muka gaya nak borong semua tu...


haa.....buat hal kat depan kedai org....mula bertiga...ehh sebok la  akak aku sowang ni menyelit jugak..yela baru complete..geng gosip kan...hahahhaha..korang jgn egat geng gosip ni gosip benda jahat, benda tak elok je..kiter campur2 kaakakakakka..senang ngan deme ni..deme ni pon seneng ngan aku, boleh deal sesama, boleh cover sesama, boleh dengaq masalah, luahan hati memasing sesama...perangai pon, semua muka minta lempang, jahahahhahahha...pon selengge, macam aku jugak....belajaq dari siapa...tak tau sape sifunya...hangout pon best sesama, bila berempat, ok complete...ngeh..ngeh...ngeh....


7 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya

Fiza Rahman berkata...

Pulut mangga....sedapnya.

Myra Jay berkata...

terliur tengok pulut mangga tu, tapi seyes myra tak pernah makan :D

Zee Suhaini berkata...

jenis napsu besar..hahaha..
zee pon gitu gak..kalo banyak makanan display kat meja tu rambang mata jadinya..sumer nak amik..

Nad MamaZN berkata...

kemain lagi berbekas bekas ye sue.. tp takpe, body maintain ala ala saloma ok je :)

Falsya berkata...

kemain lagik jemah punye makananan..mangga tuh sedapnyee..pulut xnk tp mangga nakkkk..

Tanpa Nama berkata...

Ko sifu aku kak ngah... bljar dr kak long.