Yang DiSaYAngi

Jumaat, 19 September 2014

Habit Si kecik


Salam jumaat kengkawan....
kejap je dah tengah bulan september kan....
alhamdulillah anak2 membesar dengan jayanya, sihat dan sejahtera...

kisah si kecik izz dani aqlan 2 tahun 2 hari...
sape yang follow dalam IG n frenz aku dalam GB..tahu akan habit izz yang satu ini...

cium pelok kaki ibu...

korang tgk la...ke mana sahaja la, mmg kaki ibu jugak yang di cari...walaupun tgh tidoq malam2  ni, terjaga sikit, kaki ibu jugak yang di carik...

ni baru betoi...ni makan kaki..hahahhaha...gurau je la...
sweet sgt tau..izz mmg suke dengan kaki aku ni..tah apa yang dia suke, hanya dia sahaja tahu...
ke mana sahaj. dalam kete pon jadi, janji tahu,
"aku nak tidoq aku nak kaki ibu..."

hahahhahahha....

aku tau dah...even mak tok deme ni pon tahu, kalo si kecik ni nak tidoq, mmg kaki aku yg di carik....dier kasi pelok cium dolu, dier main pijak2 dolu, dier main rembat2 kaki ibu ni, dier duduk2 atas kaki ibu, dah penat, dier baring atas kaki ibu dier, pelok, cium kaki semua bagai..tapak kaki semua....dia pelok kaki aku ni haa, macam pelok bloster tau...

lepas tu tau2 senyap je pergerakan, oooo ok dah tidoq...tapi make sure B4 bagi kaki, postur badan dalam keadaan selesa, sebab si kecik ni, bergerak walau seinci, menguit la sikit, mesti dier bising, di tarik balik kaki tu ke dalam pelokkan gitoo..hahhahahah....

haaa..kan aku kata...macam ni pon jadi tidoq...janji ada kaki ibu...pusing la kot mana pon, kaki ibu mesti ada...aku dok la kata ngan en asbeen kalo aku takda G out station kan...en asbeen kata...penah aku tak da kejap, dier ok tak da aku, tidoq elok, tapi dier tak boleh kalo dier tau dlama rumah tu aku ada, tapi aku tak  bagi kaki, mmg dia carik...


peel pelik2 jekan izz...si syawal dolu suke main siku org..hahahhah..tapi sekarang dah tak bagi main dah..kalo main sikit je...memasing bising, tak buat dah la...


9 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

comelnya

Fiza Rahman berkata...

Kaki ibu wangi ker izz...hehehe...Si qhalif kalau nak tido cari nenen jer lah ☺

salwana nordin @ che'wa berkata...

alalalaaaa comelnya :)

comel sgt!

Nad MamaZN berkata...

alololo.. comel je habit si izz ni..
cium bau syurga je ye izz :)

dilazfamily berkata...

comel jer izz ni. ni betul anak ibu sentiasa di sisi tak mahu lepaskan ibu berjalan.

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH berkata...

Assalam sis,
Ya Allah cooomeeiiii nyer...
macam2 ragam he3

eima berkata...

ni betui2 syurga di tapak kaki ibu ni .. hihihi mmg pelik izz ni

LYAfrina berkata...

hehe..kaki jugaky dia cari

Cik Jue berkata...

kaki ibu jugak yang dicari...
ni betul2 syurga dibawah tapak kaki ibu nie