Yang DiSaYAngi

Khamis, 18 September 2014

Jogging at shagri-la hotel

Hari isnin aritu...
si jemah ni ajak jogging, kengkonon nak fit kan balik body dier...kasi fahrin ahmad terliuq...hahahahhah...berangan la jemah selagi boleh..hahahahha...tak pe aku ada..hahahah..

so petang tu kami jog kat kawasan shagri-la hotel putrajaya...situ mmg ramai petang2 bawak anak riadah kat situ...lepas tu ramai yg jog..macam2 XTVT....

tapi permulaan kami jalan dolu, kasi otot ok sikit...ni tegang je otot..dah lama tak jog kan...
sekali jumpe ni.. 

cuba cari benda tersembunyi..hahahahahhah...
nampak replika stonehage...

aku mula nak membahan jemah ni...


jumpe pulok replika ni...tapi aku egat pasai apa...
sekali aku kata kat jemah...
"jom selfie..sengal..."

haa..ko, org lain nak melompat, ko pon nak jugak..hahahahha....
ko dah nape jemah, ko egat ko model..

hahahahhaha...aku gelak dolu daro korang tgk gamba ni....


paling rasa nak lempang laju2 kan minah ni kan..hahahahah..


hahahhaha..ni paling rare..mmg minta lempang kan...hahahhahah....

serupa macam org tak jogging..padahal berpeluh tu...




mercu tanda ni di rasmikan sebelom adanya putrajaya ni kan..putrajaya mula di tubuhkan tahun 1999...aku tapril 2000..dah menetap sini sampai la sekarang...kalo org tanya mana kampung aku...
ni la kampung aku..putrajaya..mengharapkan tumpang kampung en asbeen je..hahahha..dah mak aku pon duduk dengan aku...

10 ulasan:

Iola berkata...

rajin nya jog..saya dan mak dah berapa kali delay nak jog ..haha last last tak jog nak dekat 3 bulan :P

jemput join GA ni kalau sudi hee :D thanks
http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

Iola berkata...

rajin nya jog..saya dan mak dah berapa kali delay nak jog ..haha last last tak jog nak dekat 3 bulan :P

jemput join GA ni kalau sudi hee :D thanks
http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

Nurzakiah Hanum berkata...

seronoknya

safurara berkata...

amboiii.sakan naaa melompattt.hehehe

Nad MamaZN berkata...

menarik gak tmpt ni ek. sbnrnya putrajaya tu byk je tmn2 yg best tp tak diexplore sepenuhnya. tu yg asek p alamanda jek tu hahahaha :P

Falsya berkata...

Bestnye lahai duk putrajaya..byk tmpt riadah boleh gie..

eima berkata...

2-3 kali je kot aku pi situ .. aku tgk org berjoging je .. hehehe nk joging tidak la pemalas

Fiza Rahman berkata...

Cantik tempat nih.

Tanpa Nama berkata...

Kuang ajaq punya soya!!!!

Cik Jue berkata...

gila seronok..
hahahahhahaa