Yang DiSaYAngi

Isnin, 22 September 2014

Jogging..lagi..dan lagi...


Kisah jumaat lepas....mmg cerita joging...jogging...dan jogging...si jemah tu sebok nak la sekarang ni fit je sekarang...sebok dok kata....
"badan dah semangat membesar ni wei....stamina pon dah slow donwn ni, kena fit balik..."


bajet nak badan macam che ta..hahahaha...sangat la jemah uit....
sebenarnya up gamba ni, nak tunjuk view kat belakang tu je..tak yah pandang sangat pokok beso bergerak kat tengah tu..hahahhahha....cantikkan...tapi dier jugak yg aku minta pose kat situ,.,,hahahhaha..ok la..ok la...pandang la dier..kang majuk pulok minah sengal ni...

ooooo..mmg nampak 1 putrajaya duduk atas ni, rasa tenang je jogging sini, walaupun tak besar mana laluan jogging, tapi best, tenang, nyaman, rasa fresh....

petang ni jogging lagi ye jemah...aku ni peneman je...dier yg nak fit..kang aku yg fit...aku dah macam anaroksia pulok haaa...udah macam zombie bergerak....dah korang tak mo kawan ngan aku.....


5 ulasan:

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH berkata...

Assalam sis,
Tu la eran sha tadi sis kata nak KEEP FIT...
dah selim melim..
kalo montoks mcm sha ni haaaaaaaaaa....
dok tak ter'jogging sajork he3

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya

eima berkata...

dulu trainer aku ckp klu nk gemuk dan cantik ..bg org kurus cam kite kena byk exercise ... br leh gain weight .... tp aku pemalas pi gym 2 kali je kot ...sbb penat die lain macam aku tak pi dah har har har

Nad MamaZN berkata...

serius, sue ni mmg rajin..klu kite, hahahaha! :P

LYAfrina berkata...

bagus..