Yang DiSaYAngi

Selasa, 2 September 2014

Kibarkan Jalur Gemilang #KibarMy

cerita khamis jumaat lepas....en asbeen baru lepas isi minyak sekali dier G tampal petang tu kat cermin belakang stiker #KibarMy ...sempena bulan kemerdekaan...

so en asbeen ni nak join contest ni...apa lagi..dah siap menampal...jom selfie..kata en asbeen...

"bini saya kalo selfie ..mmg hantu..."

hahahhaha...nak membahan no.1 kan...
thanks to you anak2 sebab sangat2 la memberi kerja sama...terutama syawal yafiq..dier sekarang mmg dah daebakk bab2 selfie ni..tunggu...tak lama izz dani aqlan akan ikut jejak jugak..hahahhaha....

korang nampak stiker kibarkan jalur jemilang anda...
yeeayyyy....itu la tandanya...korang rasa kretip tak..sangat kan..hahahhaha

izz dani aqlan sangat tak memberi kerja sama...tp kadang ada jugak yg baguih gamba bila dier bagi kerjasama kan....

haaa...kan....sweet....
yang penting kibarkan jalur gemilang itu perlu....

ini esok harinya...hahahhahha....nampak semangat patriotik kami kan...ajar si izz, di rembat muka abah dier..hahahhaha...tp nasib pandai tgk kamera kan...


TQ my tongkat sakti...sangat2 berjasa untuk dapatkan potret my little family...ada banyak gamba selfie ni....boleh buat frame ni...


3 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

gmbr cun! :)

Falsya berkata...

kemain lagi anak beranak selpie..tpppp tpppp tppp sgt cantik...;)

LYAfrina berkata...

Sweet sgt
semua sporting