Yang DiSaYAngi

Jumaat, 19 September 2014

OOTD di pagi jumaat



 salam jumaat kengkawan...

OOTD di pagi jumaat yang barakah ni....


motip nak tunjuk belang tu sebab aku ada try style baru pakai shawl...
so far senang, kemas N yang penting selesa...


tada....nampak jugak belangnya ..insyallah nak try next2 punya shawl...

sekarang ni terasa macam suke je pakai shawl lelabuh sekarang..selesa, tutup depan, tutup belakang....

12 ulasan:

Zee Suhaini berkata...

comey sue..
tengah blajar gak pakai shwal tapi tak mantop lagi..asyik senget jerk..
yang no.2 tu zee tak paham..amik yang belakang lipat ke atau camner??

Nurzakiah Hanum berkata...

wow pandai sis gayakan

Nad MamaZN berkata...

ala x pandai la...cer tunjuk depan blkg cemana labuh dia..

Chekgu Azrine berkata...

Akk kalau pakai shawl kompem kena pakai dgn inner magic..kalau x..hadoi..nmpak bolat muka

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

makin berseri nko!!!!!

Cik Aann berkata...

Saya bab pusing2 lebih2 sgt shawl ni mmg xreti..heheh

MENANG CONTEST! Nak Free Collagen Powder Shaklee? Sila jawab Soalan duluuuu..

LYAfrina berkata...

santekkk sgt sue..
pinjam tutorial ni..
lya asyik pkai sepesen je..

LYAfrina berkata...

santekkk sgt sue..
pinjam tutorial ni..
lya asyik pkai sepesen je..

eima berkata...

ooohhhooo aku br prasan ni .. hihi
sedang terserempak ngan ko tu tak dan nk telek kepala ko ...

lieyalatif berkata...

mcm pengawas tauuu biru2....auwwwww....

cantik2...kemas pun kemas...nanti aku tiru yeak heheehh tapi aku takde shawl belang2 gini ...kene soping shawl ni hahahaahah

dalila berkata...

alaaa..gmbr je xbegerak..buat tuto la sue..video2..
tenkiuuuuu..(hikhik)

Fiza Rahman berkata...

Cantik ☺