Yang DiSaYAngi

Khamis, 25 September 2014

OOTD suraya

bebaru ni aku jumpe toturial shawl lagi....
asik patern yg sama je kan, teringin nak patern lain gak kan, janji kemas N cantik...ok kat situ suraya mmg perasan...hahahhahahha

haaa..ni dia..nampak susah tak....sikit la...tapi bila dapat hasil dier, mmg puas hati tau..

ni la hasilnya...kikikikiki...aku suke kembang2 kat tepi..sweet je rasa walaupun aku ni tak la sweet mana pon kan....kuii....kui...kuiii...tapi yg kembang2 rimbun tu patut aku lepaskan gitoo je, macam rambut mengurai kat tepi bahu, tapi rasa macam panjang lak kan, yela ni aku guna wide shawl kan, so aku selitkan ke dalam N bawak ke bahu sebelahnya...siap....


9 ulasan:

mama ila berkata...

fewittt..cantik mama =) tapi macam susah jer nak belit2 cenggitu...hahaha... tapi susah sikit takpe kan..asalkan hasilnye ummphhh...kan?? =)

Falsya berkata...

Santeknye jemahhhhhh!!!..sesuai sggtttt..saya suka saya suka..;)

Fiza Rahman berkata...

Cantik. Aku belit2 simple jer.

Nurzakiah Hanum berkata...

great

fazilzura berkata...

auww auwww retisss.. mintk sign

aku x reti le nak belit2 gitu beb , rs serabut .. phtu sure aku capai bawal aku jgk ..

IntaNBerliaN berkata...

saya pun suka yg bahagian kembang2 tepi tu... nmpak cantik :)

Mimi Azirah berkata...

Cantik la sue..kemas jer

Cik Jue berkata...

cantik sue..pandai sue pakai shawl

LYAfrina berkata...

Awaaaaaa somellll sgt pkai camni