Yang DiSaYAngi

Selasa, 9 September 2014

Rezeki dari jiran partition

Di kala kelaparan di pagi hari..padahal dah break1st kot..hahhahah..lapaq lagi..nampak sangat badan keding melidi, tapi perut serupa tong daa...beso benar..hahahahh...

mula la mulut ni gatai2 bersuara..

"alamak...suraya lapaq..suraya lapaq.."

hahahahhaha..
sekali datang la minah senget, geng gosip aku ni ketok partition work station aku..

"what you give...you get back...nah...hahahhahah"

boleh bantai gelak lak kat aku...ko dah kenapa kakak..hahhahhah...
rupanya dier balas balik jiran dier bagi aritu.hahhahah...

aritu aku terlebey rajin bagi agar2 oreo aku kat dier...aku ketuk partition dier gak...satu unit pon, duduk depan, melaung je boleh..tp ni sebab nak bagi dier...diam2..hahahhaha..apa punya jiran....sekali dier balas balik dengan tipuware aku tu haa.....

tada...caramel puding without egg...

mmg yummy..nyaman, sedap, kanyang....tau2 je kawan ko ni sedang kelaparan kan kakak...
seap wei...org kata senang, tapi aku tak terbuat lagi..bila aku nak buat ni yee...

nampak tinggal setengah..aku sowang makan, sambil hadap keje tak penah surut ni....

haa......muka org suke dapat makan ko....makan sowang2 diam2 kat ceruk donia tempat ko ni soya, tau2 bawak balik simpan...hahahhahah...aku nak bawak balik makan kat umah, sekali syawal N izz godek peti ais...nampak pulok benda alah ni..abis kat deme je...mmmm..kempunan ibu.,.nak buat..M beso la anak2....hahahhahah...

wahai kawanku kak ida...len kali kasi lagi yee...
minah ni mmg payah sikit nak buat untuk org, kalo once dier buat tu, mmg sedap la..ahahhah..mmg ajaib la..dier ni M beso gak..hahahhahah


12 ulasan:

Zee Suhaini berkata...

sedap tu makan sejuk2..
sama la ni sue..baru abis nasik sebungkus ni..mengigil kelaparan padahal dah makan kuih pagi tadi..ni lunch kena kuar carik makan lagi..kang tak sampai petang gigil lagi lapar..hahhaa..gaya cam membela..

Azura Aziz berkata...

mmg rezeki sgt2 ni ;)

Nurzakiah Hanum berkata...

sedapnya

Falsya berkata...

untung le jemah ade jiran partition..kenyang perut..ahahaha..

lieyalatif berkata...

heheeheh tu namenye kawan sehati sejiwa...di saat ko lapar die dtg hulur mknn heheheeheh....

sempat jek ko berselfie ngan puding karamel tu kan sue...gile2 laaa ko ni hheehehehe

eima berkata...

sesakli berbudi org ingat sampai bila2 ... murah rezeki ko sue

fazilzura berkata...

fuhhhh sodap nye mak jemah makaggggg

Fiza Rahman berkata...

Rezeki. Sedap plak tgk ☺

Nad MamaZN berkata...

rezeki di ptg hari hehe :)

dalila berkata...

balas membalas la..untung..kenyang..eh tapi aku xtau plak karamel ni ade resepi yg xpakai telo ye?nk gugel jap..hekhek

Miss Sasu berkata...

sedapnya.. rezeki kan ?

salam perkenalan..
saya misssasu, distributor shaklee kawasan puchong. jika ingin dapatkan vitamin shaklee boleh hubungi saya ye. saya jua ada exp luas dalam bab slimming. 012- 985 1718

thanks ..:) nice blog ..

Miss Sasu berkata...

sedapnya.. rezeki kan ?

salam perkenalan..
saya misssasu, distributor shaklee kawasan puchong. jika ingin dapatkan vitamin shaklee boleh hubungi saya ye. saya jua ada exp luas dalam bab slimming. 012- 985 1718

thanks ..:) nice blog ..