Yang DiSaYAngi

Rabu, 10 September 2014

Sama tak???? Dulu dan Kini



Cerita dolu2..hahahhaha....mengimbau sungguh la...

baju selepas 9 tahun...aku pakai balik weiii...

ni antara baju raya yang aku puas hati sungguh mak aku buat baju ni untuk aku, kemas, selesa...kire best la...

baju ni mak aku buat tahun 2005...sehingga kini 2014...baru la aku sarung balik, lama tu..hahahhah...dari zaman anak daro sampai la mak org dah alhamdulillah masih boleh pakai lagi, walaupun ketat sikit la tak banyak pon....

baju ni ada sentimental value nya..hahahhah...aku egat aku dah bagi org ke hape baju ni..mencarik jugak...rupanya tersorok dalam lemari baju, sebelah dalam, mmg tak la jumpe kan...kikikikiki...

baju ni jugak yang buat en asbeen tangkap cintan sama aku..hahhaha...bukan cintan cintun lagi time ni..tapi katanya 1st dier tgk aku pakai baju ni dier suke tgk..tu je....hahahhahaha....so bila dah lama tak pakai baju ni, aku ada niat la nak derma atau bagi org...mentah2 la en asbeen pangkah cadangan aku..eh...marah lak dier..baju aku kot..hahahhahha...katanya...

"saya tak suke awak bagi org atau derma baju ni..walaupun awak dah tak mo pakai atau tak muat, tak yah bagi org, simpan..mana tau ada anak pompuan nanti, boleh bagi kat anak bila dah besar nanti..."

alamak fikir jauh tu..hahahha..siap nak mewarisi tak menahan tu...ye la...sayang awak ni simpan yee....marah lak..kikikikikiki....

tapi aku mmg tak sangka, setelah bertahun, muat lagi baju ni kat aku...hahahhahah.....

9 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya badan tetap sama
slim

::NureeN:: berkata...

x nmpk ketat pon
ok jerr
sama la kita.. baju zmn anak dara ngan skrg still bleh pakai, tp tgu pas bersalin dlu la hihiii...
cumanya masa nureen anak dara lg berisi dr pas kawin :P

Azura Aziz berkata...

maintain jer badan ni...

Nad MamaZN berkata...

hebat la tetap menten.. 9 thn kot baju tu dah hehe.. nmpk bunc** sket je tapi no hal kan? hehehe... bukan perasan sgt pun :P amboi, kemain lg.akob, soh simpan ek..bagus, baju ada sentimental value tu :)

Ainim Suju berkata...

kenangan mengusik jiwa la ni

IntaNBerliaN berkata...

ololoooo suwitnya akob ni

dalila berkata...

wahh..dekat sepoloh taun tuu..bdn maintain je..share petua lpzzzz.. ;D

LYAfrina berkata...

waa..maintain

LYAfrina berkata...

waa..maintain