Yang DiSaYAngi

Jumaat, 12 September 2014

sarapan di pagi hari




Beakfast pagi ni kat cafe KKM...yang LIEYALATIF kata nasi kerabunya sedap..aku selama ni tgk je....arini baru rasa..hahahhah..bertahun makan kat sini, arini baru rasa...

ok fine, mmg sedap...beb ko mmg tak tipu...hahahhahha....

egat nak sarapan yg light2 macam roti, sebab tau ada bacaan yassin  N ada yang baik hati banjer nasi lemak, sekali nampak pulok nasi kerabu bungkus ni, elok tinggal sebungku je dalam bakul tu, aku terus rembat la, senang kire kat pokcik mokcik tu...hahahhah...

LIEYALATIF, ko suke bayo kat mokcik ke pokcik..hahahhaha...aku kompom la mokcik....

p/s : korang breakfast apa pagi ni...

12 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

alhamdullilah

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

suka nasi kerabu abang sengau kat pasa tani tu. sooodappp

Zee Suhaini berkata...

pagi ni western skit makan burger..hehehehee

eima berkata...

kan aku dah review dulu ... boleh la .. tp kena tambah sambal bbelacan sikit br lg kaw ...sikit sgt sambalnye

Nad MamaZN berkata...

sedap ek? kite x makan nasi kerabu heeh

mama ka0ri berkata...

Tgk kaler pon mcm sedap dah..hihi..

Falsya berkata...

Hamboiii kemain lg jemah breakfast nasi kerabu u'ollsss..saje kan nak bg mommy mek bun jeles kan..dh la xmakan lg nie..

nurfadilah suardi berkata...

Sedap nasi kerabu tu. Tengok pun dah tau. Dilla suka sangat makan nasi kerabu.

LYAfrina berkata...

sedapnya..
teringin plok..
tp lya slalu beli nasi kerabu ayam atau daging bakar,,mmg meletops la

dalila berkata...

kafe kkm ade bape?yg kt blok laki aku mknan mmg sedap..tp bayar pakcik ngan makcik lain harga..kt pakcik tuu mahal gile kott..

Fiza Rahman berkata...

Lapar tgk nasi kerabu tu.

Myra Jay berkata...

Nasi kerabu 1 of my peberet.. suka ;D