Yang DiSaYAngi

Khamis, 25 September 2014

Senamtari Minda Cerdas


Cerita ahad lepas...
aku dapat tau ada senamtari cerdas minda sempena perasmian majlis take a break READ...banyak acara dalam tu, tapi aku lebey berkenan dengan senamtari ni....

macam biasa, aku bersama jemah ni...

eh...ada pulok selit budak PKLN ni tau...

ko tengok kami di kelilinggi oleh bebudak PLKN..dari mana aku tak tau....

waktu ni baru settle senamtari tu...
macam2 lagu instructor senamrobik kuarkan, yang paling best siap ada lagu hindustan, dhoom machale ko..hahahhaha..tak menahan aku menari, naik sheikh tau...






kami bersama abg sado..abg sado ni la instructor kami untuk senamtari tu..mmg fun abis la ngan abg sado ni...

6 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

bagusnya senaman

Nad MamaZN berkata...

sado...
kem slm sket haha
tu sue pakai camtu watpe? flying fox ke?

IntaNBerliaN berkata...

gambar 1st tu nampak sue kurus sgt

Cik Jue berkata...

nileah member jue paling aktif yang jue kenal hahahahahaha

eima berkata...

ko ni aktif betui la wei ...

LYAfrina berkata...

Siap posing2 dgn adik plkn lg tu