Yang DiSaYAngi

Jumaat, 26 September 2014

Tukaq Channel

aritu aku dok gilo tgk drama korea sana sini..sekarang pon still jugak tgk.....

lepas aku dok la sebok tgk roommate..tapi lepas roommate ramai yg dah kuar..yg tinggal yg lama, 5 org, dah masuk yg baru....so sementara tunggu episod season 2 punyer roommate...kite tukaq channel pulok yee......

hahahhhahha..gilo running man pulok...selama ni aku tahu pasai ni, al maklum la aku ni lambat naik tren...org dah sampai destinasi, aku baru gerak..hahahahha...selama ni aku tak pandnag sgt running man ni, walaupun ada kat TV2 bila weekend kan, aku heran la tgk si jemah ni dok la gilo ngan running man ni, ngan akak aku pon sama...apa benda la yg daebak sgt kan....

tak teringin sgt nak tgk...sekali aku copy teh paste jemah tu punyer running man falder kat external hard disk jemah tu, sekali tgk...ok paham, baru tahu nape la gilo2 deme tgk citer ni..sekali bila aku start tgk, setiap jumaat jam 11.45pm kat channel 393 oneHD, baru aku paham nape la deme ni gilo ngan citer ni..

mmg kalo sekali tgk mmg addict tau, tu setiap hari jumaat ngan sabtu aku akan stay kat ruang tamu ngan izz, sebab izz kalo nak tidoq kan mesti carik kaki aku....syawal ngan en asbeen kat dalam bilik...mmg sampai jam 2am la baru aku tidoq...nasib dier siarkan waktu weekend..kalo tak, masak aku.hahahhaha.lagi la hari sabtu tu, 2 episod berturut-turut..hamik...mmg sampai jam 2am la aku stay kan..hahhahahha....
nasib en asbeen tak penah bising aku tgk citer2 gini, janji pada dia keje mesti siap, tak pe en asbeen pon rajin bantu aku sana sini...ok dah tu....

ada sekali si syawal terjaga nak kencing, boleh sampai keluar die jalan, tau2 ada aku kat luar, terus.."ibu nak kencing"..hahahhaha..tersu sampai ke sudah dier stay ngan aku tgk running man ni..hahahha..tetibe dier boleh kata..."ibu nak makan telor.."
hahahhahah..macam2 la kamoo syawal, jugak ada sampingan sambil tgk citer ni kan....

aku suke sama zirafah tu..lee kwang soo...

dier nakal weeiii..., muka bodoh2 alang kan...kuat menyakat..mmg aku gelak tgk dier je...haha tu cumil macam pororo kan,..tp banyak2 kat sini, nampak bijak...

si jee suek...bijak bercakap, bijak menyakat...semua kat dia la..hahahhahah....


6 ulasan:

LYAfrina berkata...

tu diaaa...
dah lama x layan korea ni sue

LYAfrina berkata...

tu diaaa...
dah lama x layan korea ni sue

LYAfrina berkata...

tu diaaa...
dah lama x layan korea ni sue

LYAfrina berkata...

tu diaaa...
dah lama x layan korea ni sue

Myra Jay berkata...

Tak penah layan Running Man ni..hehee
penah tertengok kejap2 gitu je, tapi mungkin tak tgk dari awal so tak tau apa cer

Mama Idlan Irsyad berkata...

jaa pun sekarang layan running man ni.. tp kadang2 kesian tengok lee kwang so n suk jin..asyik kena jer diorang.. jee suek tu pun sama.. harap sgt kalau diorg yg menang.. asyik orang lain jer menang tiap minggu