Yang DiSaYAngi

Rabu, 29 Oktober 2014

Ada Yang Mencari ke


Salam Rabu kengkawan...

terasa macam lama sungguh tak update blog kan...rasanya time dalam pantang dolu pon tak selama ni kan...

menyusun 10 jari kemaafan kat kengkawan, sebab mmg tak berkesempatan nak update blog, nak BW korang apa tah lagi, nak menjengah korang kan..korang datang jengah jemah kat sini, jemah tak singgah, tak sedap la kan..maafkan saya..kikikikiki...

mmg BZ tahap gaban sangat2...tak penah rasa selama keje BZ gini kan...

dengan BZ sistem HRMIS..nak submit next week kan...dengan BZ koir sekarang ni..BZ jugak pasai karnival sukan KESKEP, BPSM yang dah nak start this week...kena pulok aku ni jaga sukan badminton untuk biro sukan ni, mmmm...masak jugak la kan...sebok ke sana sini, dengan training futsal, bola tampar, badminton bagai..macam2...dah semua aku yg main..hahhahah...ramai je org kat opis ni, semua pemalas nak main, geram aku...marah la aku...aku terhegeh-hegeh mencari nama, mengadap deme2 ni, last2 semua tak mo...tu yg main tu, semua muka lebey kurang je...muka yang sama...kang jap G cakap la...asik, main org yg sama je...yela dah k tak nak main kan...mula aku nak hangin ni...alasan, tak pandai la..apa la...ada anak la, payah la, weekend la....gaya cakap macam aku tak da anak, aku bujang je kan, gaya cerita sembang gaya macam aku ni tak da tanggungjawab sebagai seorang isteri dan ibu je kan deme....eiiiii....kecik besaq je tgk org gini tau...

tu yg aku nak minta maaf sesangat nak update, tak tejah korang...aku mmg nak sangat buat semua tu, kekangan kerja yang buat gitoo...nak je, autopublish entry, buat kat umah, keyboard lappy tu izz kasi tumpah air, abis huruf T dan Y tak leh tekan, kang aku buat, korang tak paham pulok...apa yg aku katakan..hahahhahah...

cerita mmg banyak gile...kisah gembira, suke, duka, sedih,excited, semua ada...

ni BZ pulok deme petik nama aku untuk AJK ibu bapa kat taska syawal N izz untuk majlis konvo syawal hujung minggu depan kan...mmmmm..nasib la aku boleh buat semua tu...


terima kasih semua yang bertanya, insyallah aku masih egat korang N aku akan cuba tejah korang...settle je HRMIS ni, aku carik korang tau...sayang korang ketat2 tau....

6 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

singgah rabu

Fiza Rahman berkata...

AKu cari ☺☺

Tak per babe. Take your time. Dahulukan mana yang penting.

eima berkata...

tak yah anto wakil klu tak de org nk main ... klu aku mmg sorry la nk join hahahaha dan itu la alasan aku cam alasan dak opis ko tu ... hahahaha

Cik Jue berkata...

busy betul soya nie...
biasalah jue mencari2 gak...
nasib baik jump akat fb ngan insta
hahahahha

Nad MamaZN berkata...

miss u!

LYAfrina berkata...

uitt..uit..uit...
lama mnyepi ni...

hihi..apa2 pon dahulukan mana y penting...
take care soya ;-)