Yang DiSaYAngi

Khamis, 16 Oktober 2014

Celebrate Bufday Soya

kisah bufday semalam..TQ buat semua kengkawan sedaghra dan sedaghri sekalian ye yang wish bufday jemah semalam..touching je tau...ikikikikikiki...

tau tengahari en asbeen ajak lunch ngan dia..ke mana aku tak tau, katanya... "ikut je la.." hahahah..tau binik kepochi tak mo habaq mai kan....

last2 ke secret recipe je...jarang2 jugak kami makan kat SR ni..last kami makan berdua tahun lepas...haaa...lama tak lama la kan...berbulan jugak tu..mau makan tahu...al maklum la..en asbeen ni kureng sikit benda2 gini, cer bagi nasi dua pingan sama asam rebus N sambal belacan, tak pandang kiri kanan dah...jenis suke makanan kampong..aku ni semua aku telan..hahahhahah....

katanya en asbeen "awak nak makan apa, makan je la..saya bayar...arinikan bufday awak.." wahh baik hati lakik aku ni..jarang2 nak bayar tempat mahal2 gini..mahal jugak ni....SR kan...

1st menu yang aku pilih...
chocolate lava kek...adoii....menarik woo...cair je dalam mulut...mmm...thumb up dua jari begini la...

wooot...woot...

sampai sudah macaroni n cheesse aku ni....udang mmg best, masak tak over cook sgt..aku makan ni kat alamanda dolu, kureng sikit...ni kat presint 15 aku makan, better jugak la...

en asbeen mana la boleh larik sama tomyam dier..ni je  yang dier boleh telan pon....

udang untuk aku..dier gatai tekak makan ni, aku ni gatai mulut  terlebey moncong makan ni..hahahha..nak bercakap je bila makan udang ni..guano tu....mmg lemak la udang dia...

settle makan..sekali en asbeen belikan kek...1 slice..katanya nak celebrate ngan anak2 kat umah..ye la..sampai ke arini tak makan, last2 aku pesan ngan en asbeen makan la ngan anak2 balik ni ye..sebab arini aku tak da kat umah...kikikikiki...

aku keluar je dari SR tu...mengah muka, sampai tertunduk kejap...sekali en asbeen tanya...

"awak dah kenapa...kenyang makan banyak la tu..."

korang tau apa aku cakap...
"tak la..bukan kenyang..tp saya rasa nak membuang pulok...hahahhahahah...baru makan dah nak buang...hahahhahah...."

en asbeen bantai gelak...hahahhaha..."rugi saya bayar, makan mahai2 nak membuang..tahan sikit..kat opis jap G baru buang..hahahhahha"

boleh minta tahan lak..mmmm...
apa hadiah aku dapat...

haaa...ni la dia..

HP..sangat...aku dapat HP..mau satu donia tahu aku dapat HP dari en asbeen kan..hahahhahah..tak la tu HP en asbeen je, tu nanti aku citer..menyendeng jap...untung la HP baru..hahahhaha...

en abseen bagi hadiah kecik je, tapi mmg kena ngan aku...dier beli ni...

ni dia...bluetooth shutter..hahahhahha.,..

memahami binik suke selfie, suke masuk frame, suke bergamba kan..hahahhahaha....
sabo je la en asbeen....i ok je en asbeen..awak tak beli apa pon, saya tahu awak egat bufday saya walaupun awak tak wish N walaupun awak adalah last person yg wish..hahahhahahahha

11 ulasan:

Zee Suhaini berkata...

hepi belated besday sue..moga bahagia sentiasa..

Nurzakiah Hanum berkata...

selamat hari lahir

Falsya berkata...

ape la jemahhhh..nak membuang la pulop..betul la ape akob ckp..rugi je baru kuau kedai terus nak membuang..ahahahahahaa..abis tuh jemah tahan jugek laaa..hahahahaha..

eima berkata...

wahhh cangih gak ek natang tu ... idak la jd kes cam aku kat sg. mekong kekekeke maaf entry tu asek lupa nk buat je harhar har

LYAfrina berkata...

Happy belated birth sue..
Sori lmbt wish. Bru smpat nk bw ni..

Lya doakan moga sue sentiasa happy n ceria skmo. Mmg xpnh lg kot tgk sue bsedih. Moga sue trs dimurahkan rezeki n dipeemudahkan segala urusan duniakhirat. Amin

Waaaa.. dating berdua dgn abammm

nurfadilah suardi berkata...

nampak sedap kek tu. kalau dapat hp tu mesti sue suka kan

Sherwieyna Muzzawer berkata...

Hepu belated bday sue! Lama betul tak singgah sini. Semoga sentiasa berbahagia..

lizz berkata...

Happy belated birthday dear..moga panjang umur murah rezeki...dan sentiasa dibawah lindungannyer...sue bagi alamat saya nak bagi hadiah...

adianiez AIDA berkata...

sweet nyer...
next week bday aida :)
tak payah harap. tiap tahun x dpt hadiah pun...
tapi takpe. memang paham dah asben sendiri tak romantis part hadiah ni hu hu hu

Nad MamaZN berkata...

lamanya x update blog, hehe

Fiza Rahman berkata...

Sedapnya.

Happy belated bday sue. Lama tak update blog.