Yang DiSaYAngi

Rabu, 15 Oktober 2014

Happy bufday Soya




Happy birthday to me...

alhamdulillah masih bernafas di muka bumi allah ni dengan kesayangan2 semua....

arini jugak aku berkongsi bufday dengan my SIL, opismate aku(kak FIZA), Darwish(ANAK FIZA NAMAN BLOGGER), Arrizqi(ANAK BLOGER CHA), Amrul(HUSBAND BLOGGER NANA), Irfan(ANAK BLOGER ZURA RAHIM) ...

alahdmulillah muda lagi..hahahahha...tak tua mana, muka je nampak tua tu, tu yg semua sebok panggil aku kakak...mmmm...gggrrrrrr je tau..hahahahhahaha...

ucapan buat diri sendiri./...moga soya terus menjadi ibu N isteri yang baik untuk semua permata hati soya ni....amminnnn...


p/s : seperti biasa en asbeen tak wish pon..hahahhaha...dah tak heran dah ni...

8 ulasan:

dilazfamily berkata...

hepi besday sue

Falsya berkata...

Happy birthday soya!!!!

Nad MamaZN berkata...

lg sorg.. my adik ipar pun bday arini hehe..
hepi bday sue! jauh umo ngan kite rupanya tp mcm sebaya :P

eima berkata...

hahhaa ko muda dr aku ek .. hahhaha
hepi besday sue .....

Nurzakiah Hanum berkata...

happy b'day soya

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH berkata...

Assalam sue,
Waaaaaaaa...kagumla sue tak kesah hubby tak wish besday he3
cekal sungguh
kalo sha teruih tak ngaku hubby (waaaaa, ganaih tu he3)
ni sha pun ngah dalam proses lakon layar tak wish birthday hubby he3

LYAfrina berkata...

Laaaa. Bru umo 28ke???? Mude jetikk agi ni..

Sherwieyna Muzzawer berkata...

Happy belated bday sue. Semoga sentiasa gojes!