Yang DiSaYAngi

Jumaat, 3 Oktober 2014

Jom Shopping

Salam jumaat kengkawan...
lama rasa tak bertandang kat blog korang kan, mana yang dan aku BW mmg terjah dah..mana korang rasa aku marathon korang punyer entry, ada la kat situ..hahahhahah...

kekangan waktu bekerja yang tahap melampau ni buat aku susah nak komitmen pada blog poyo aku ni haa...


korang kawan2 aku ni sihat tak....kiter sihat2 tau,

cerita ni berlaku semalam...patutnya semalam aku jogging ngan jemah tu..tapi tak jadi bila jemah tu deal nak ajak aku G IOI mall puchong, jalan2 sat...sebabnya aku ada cerita kat dia yang aku ada dapat kad bufday 30% dari padini...rugi kalo tak guna..nak ke alamanda, vincci situ dah tutup untuk renovation...so jemah tu ajak la aku G IOI mall puchong sana, sebab padini concept store dier kat sana besar n banyak choice lagi dari vincci alamanda...aku pon ikutkan la....

haaa...bufday aku belom tiba lagi, dah dapat kad kan...
kiterorg pon jalan2 cari pasai kat padini tu....

sekali nampak spek..aku mmg suke mencoba kan...
aku dajalkan jemah ni..hahahhah...

korang tgk, retro sgt kan....

haaa....si jemah kata macam abil..puiii..sgt la kan...abil hot..aku hot n spicy burger..ahhahahha..

menerai je tahu, membeli belom lagi kan...

ha....korang rasa mana lagi retro ko..kui..kui..kui...staf kat situ gelak2 je kami dok menerai sana sini..
so far banyak murah la kat padini concept store ni....

haaa..banyak shopping..last2 aku ngan jeamh ni beli kasut ngan baju..baju je tu punyer..aku kasut je..jemah tu beli banyak...pandai kan ko..haahhahah...

seronok shopping walaupun tau abis duit, pening PK duit...tapi tak pe la, at least realese jugak kan


10 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya shopping

mama tisya berkata...

amboi jemah ngan spek tu kemain...hehe

eima berkata...

syok shopping .. org akte shopping utk release tension tp klu aku lg tension ade la .. harhar duit abis .. aku kan kedekut

Falsya berkata...

kerlas u'olls pakai spek bulat2..hehehe..

Mama Idlan Irsyad berkata...

amboi, kemain shopping... ja pun tgh plan nk ambik cuti ni.. pening hadap kerja kt opis ni..

mekchu berkata...

30% kan besan... rugi ooo kalau x guna

nurfadilah suardi berkata...

syok yer shopping. salah satu terapi kan :-)

dalila berkata...

amboii jemah..bestnye shopping..nk lg bsr aku penah gi kt dataran pahlawan melaka tu..kikiki

Sherwieyna Muzzawer berkata...

Shopping sakan nampak..hehe

IntaNBerliaN berkata...

time shopping mmg best... sedar2 je duit byk habis... time tu mulalah pikir pasal duit pulak.. hehhe