Yang DiSaYAngi

Selasa, 7 Oktober 2014

Repeat Order pon..pon..pon....


Salam aidiladha buat semua umat islam yang menyambut...mesti meriah memasing kan, walaupun raya haji kan...aku ni juz beraya kat umah je, tak da baju cantik2 pon, muka pon muka tak mandi kan...sebelom raya malam tu masak rendang ayam, pagi tu aku masak rendang daging, pagi tu jugak abis...tu je menu kami aritu...sebab petang tu opismate en asbeen ada buat makan2, mmg gantung kuali la...kikikikikiki...

petang tu kawan en asbeen call nak amik ni...

tiramisu order by opismate en asbeen..

ni new design by me..selaloo biasa2 je aku buat..kali ni aku try lain lak, itu gaya kak ita masam manis tu...pastu aku tambah cheddar chesse kat atas dier....

entah kali ke berapa tah kawan en asbeen ni order kat aku, sejak dari 2012 lagi...binik dier ada sekali mengidam nak tiramisu aku..hahahhahah...kelakar lak aku PK kan..ada gak gitoo....sampai sekarang family opismate en asbeen mmg suke ngan tiramisu ni, alhamdulillah semuanya berkat kak amy mamatisya yang share..kalo tak sampai ke sudah aku tak tau kan...TQ kakak....

mmmmm....telan air liuq aku yg tengok ni, penuh kasih sayang aku buat ni....

ikikikikikikikkiki


6 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

selamat pagi
singgah sekejap x sempat nak komen banyak2
bz day

Falsya berkata...

Sedapnye jemah..terasa2 tiramitsu jemah..sodappp!!!..

Mama Idlan Irsyad berkata...

teringin nak makan... nanti ada rezeki lebih jaa order yer sue...

Sherwieyna Muzzawer berkata...

Memanglah terliur hasil tangan awak ni!

IntaNBerliaN berkata...

sedapnya... nnati nak dtg sini boleh buat satu tak... nak rasa yg sue buat lak.. opsttt maksud saya nak order la tu... bayar hihii

dalila berkata...

aku ni lg la telan ailio..huwaaaa..sedapnye..