Yang DiSaYAngi

Khamis, 13 November 2014

Congkak, Dam, Dart, Karom Event untuk Karnival Sukan KESKEP, BPSM, KPM

Salam khamis kengkawan...BZ ke arini..aku still BZ lagi..tapi datang terjah korang jugak...
insyallah...

minggu lepas berlangsung karnival sukan KESKEP, BPSM, KPM untuk semua staf kat opis ni la...
minggu lepas settle untuk indoor...nampak ada je muka bakat2 terpendam kan....

ni untuk congkak....
team rumah aku, rumah oren menang no.3...jadi la dari takda kan...


muka ada senyum kan dapat main...hilang stress keje kan....

ko pehal kak....dah menurun je aku tgk...hahahahhah.....mentang2 purple juara kan....

dalam masa yang sama sebok dengan acara sukan yg lain jugak, di tempat yang sama....karom N dart..aku main karom ni...dah lama tak menjentik ni....lama sungguh..last aku darjah 4 dolu..lama kan...tapi tahu jugak rules main tu.tu yg konfiden nak main tu..benda ni je dolu hadap waktu kecik ngan mak aku...mak aku umpan anak2 main ni, sennag, tak yah kuar rumah, ajak kawan2 datang main depan rumah..hahhahahahha....

haaa...nampak pengurus sukan untuk karom sebok setting tempat, meja bagai....

ni untuk dart...baguihnya opismate aku ni, kalo bab2 ni mmg deme laju, senang minta tolong, sebab deme suke..sebab tu deme kata...BPSM ni ramai STAR..hahahhaha...sangat kan...ramai atlet kat opis aku ni...main peringkat KPM...


muka biar handal, walaupun main ciput je kan huda kuda..ahahhahahhahah....muka aku korang jangan harap sangat ada..mmg tak da, sebab aku la tukang snap tu...mana ada org nak snap muka aku pon kan....


acara kat atas tu tak settle lagi..result takda, bawak ke hari esoknya...sekali ngan dam N catur....
muka nak legend kan memasing..tp mmg ye pon, muka nak laukkan pihak lawan je...pihak lawan, nganga je kan, kena lauk....hahhahahahhahah...

briefing dolu sebelom start....
kang nanti main, tak tau rules, masak lak kan

sebelah sini catur....catur ni muka bijaksana je main, muka sengal macam aku, mmg tak la kan....aku ni otak tak panjang mana....


alhamdulillah nampak jugak muka pegai 2 org kat catur ni..ada jugak la....dalam 3,4 org..paling tinggi bos aku yg pompuan tu...siap main karom tunggu sampai abis tu..punya sungguh kan nak bagi team dia menang...terima kasih la pn wan normah...TQ jugak buat en firdaus n en norwin kat atas ni....tak lupa, en hamdan N en ikhwan...en hamdan ni best...semua indoor atau outdoor semua dia nak join main, kire tak segan, tak da jurang, senang...

muka tak yah stress sangat ye bos...kikikikiki....

settle indoor minggu ni, nak lepaskan futsal pulok sabtu ni....insyallah....lepas tu minggu depan mmg aku BZ, BZ dengan badminton, sebab aku pengurus sukan KESKEP bagi game badminton pulok....

tahniah rumah merah menang catur N karom....tahniah jugak rumah oren menang dart N dam....yeeayyyy rumah oren ngah lead mata keseluruhan ni....

4 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

assalamualaikum
singgah pagi
td breakfast apa?

eima berkata...

aktifnye korang ... bhg. aku tak de makna nk buat ni semua sbb takd e sambutan .. hahahha

Sidratul Muntaha berkata...

tgk congkak tu mesti tingat jgn pndang belakang conkak

Iela Fazielah berkata...

bestnyer.... last buat pertandingan mcm ni thn 2011 kot... tp sgt seronok... i like congkak!