Yang DiSaYAngi

Selasa, 18 November 2014

Futsal KESKEP, BPSM, KPM

Salam semua...bersua kembali..hahahhah...soya ni asik BZ je kan..tak sempat langsung nak bersua ngan korang..maaf yee..

minggu lepas opis aku ada buat tournement futsal KESKEP, BPSM, KPM...
ni kire fav aku jugak la....mana boleh tak join kan...bior la muka rentung sekali pon kan...

seperti biasa...

my name is soya...

my team is orange...fav colour my besan....
bawak fav kaler besan serupa bawak besan tau..hahahhahahha...

sebagai urusetia jam 7.30am aku dah terpacak...pasang apa yang patut kan...khemah bagai...kena ada kat situ sebelom 8.30am...nak settle bagai..jam 9.00am dah siap2 masuk court...

waktu ni dah ramai dah org....siap warming up bagai....seamangat tu...

go oren...go oren..go oren....

1st game, Team oren VS team biru...semua nganga tak caya team oren kalah 1st game..hahahhahah...katanya ramai player dalam team oren...ala cemmon la baby...tak semua player...dia yg terbaik..ada jugak buat silap..tu semua rezeki, allah nak bagi kan....

nampak semangat memasing kan...

reff pon antar2 kengkawan kami yang dah tukaq keluar dari BPSM, kengkawan jugak...tu yg pakai spek tu apek, EX manager team futsal bpsm ngan abg art yg macam bruno mars tu...pon geng2 kami jugak tu...

haa...baru keluaq muka aku..rentung macam bontot kuali kan...sikit je tu..hahahahhah....

ni dah tengahari dah....semi final...
team oren lelaki kalah ngan team hijau lelaki, bukan rezeki N nasib pon tak kena ngan team oren lelaki tu kan...

ni la team pompuan...semi final...team kuning kalah ngan team biru...

ni la kami....team oren menang ngan team merah...alahmdulillah...

so berjumpe la kami team oren VS team biru sekali lagi last game tu...alhamdulillah dah shoot....menang la kami...alhamdulillah...

mmg berhabis tenaga aku bagi kat team oren ni , semata nak bertahan punya pasai kan....

so minggu ni BZ ngan badminton...game yg mmg aku uruskan...aku pon join main jugak..so far dah start semalam kat presint 15 punya court tu..alhamdulillah ikut grouping punyer game ni, team oren menang...tunggu arini nak lawan lagi ngan team merah...inshallah nasib menyelebahi kami kan...

3 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

seronoknya

Fifi Nadhrah berkata...

bestnye bersukan..

salam kenal dari fifi..

mekchu berkata...

nama besan disebut lagi.. besan happy happy happy..