Yang DiSaYAngi

Isnin, 3 November 2014

Jalan2 wit my little family


Abis je team building di lembah pangsun hulu langat tu,
balik rehat sat...lepas tu G jalan2 ngan anak2..ngan my little family ni...

sebab dah deal dah, aku balik je, terus jalan, biar la aku penat sekali pon, janji anak2 N suami seronok spend time ngan ibu n isteri dia ni..

jalan2 G mall je pon..lepas tu lepak kat pusat komuniti P16 ni, ada event...

seronok syawal kan dapat jalan...button badge tu patutnya untuk aku, sebab en asbeen egat button badge tu FM...konon egat binik yg penat kursus ni, belikan la...tau binik suke FM kan...sekali bukak tgk button badge..hahahhha..last2 jadi milik syawal, letak kat cap dia...jadi la dari takda, at least dia egat kat binik ni, binik ni dah seronok dah

my little family...semua kaki slefie...sape ajar...
"ibu ajar"..hahhahahahahha

nasib kamoo la dapat binik@ibu yg kaki selfie ni...

kat situ kasi je syawal ngan izz main playground angin tu....
dolu syawal tak suke main ni, takut..sekarang dah besar, seronok la dia, dah tau apa itu mainan kan...

aku perasan cara syawal main....dia suke yg susah..aku nampak je ada ruang yg senang..tp dia pilih yg susah jugak...macam yg ni, bukan dia tak leh masuk kat bawah tu..nak memanjat jugak..naik ke atas...
suke kan cabaran ke sayang...



seronok main kan...

ibu penat tak kisah, janji anak2 dan suami seronok spend time bersama kan...

family is a 1st kan....


5 ulasan:

Falsya berkata...

kire bgs la tuh sue syawal pilih yg ssh..boleh develop minda katenye..gud job syawal..hehe..

Chekgu Azrine berkata...

Okpos..hehe..family comes first!!

eima berkata...

ok cikgu ...dh bg tunjuk ajar tu hihihi

tu la kan ... spend time dgn diorg buat kita bahagia kan even darah mama diorg slalu naik ...sampai keras tengkuk .. hahhahaha

LYAfrina berkata...

bagus la tu untuk syawal..maknanya dia sukakan cabaran..

IntaNBerliaN berkata...

eee bestnya... saya teringin plak nak bg anak2 main benda camni...