Yang DiSaYAngi

Isnin, 24 November 2014

Majlis Graduasi Taska De Sayang KPM 2014


awal bulan aritu berlangsung majlis graduasi taska  syawal kat putrajaya ni...gabungan dari 3 kementerian...taska de asayang KPM, KKM dan kementerian luar negeri...

tahun ni aku rasa bangga sikit sebab tahun aku arrage untuk majlis anak aku sendiri..tahun ni anak aku naik stage amik sijil...suke3...

ni pembukaan dari semua kanak2...nampak syawal..tak nampak..dia belakang sekali....


haa atu syawal....baju biru tu..segak je tau...

ni la pengusaha taska de sayang ni...
dato' amnah binti daud

laungan azan dari tasaka de sayang KKM...kementerian kesihatan malaysia

ni skesta dari taska de sayang KPM...syawal tak da time ni...



syawal lepas buat persembahan....suke dia ngan lagu ana muslim tu...














sessi pemberian sijil...
sayang sungguh la aku ngan qamarul ni...ni la anak angkat aku...aku kalo tak bertegur ngan dia tak sah..sampai dia suke citer ngan ibu dia...aunty soya tu...aunty soya ni...hahahhahahah...


syawal...nasib la behave sepanjang majlis tu, tak nangis...tak mencari aku....abah dier bangga je anak dia naik stage...

tahun depan dah tadika dah sayang....timblah ilmu selagi boleh yee sayang


4 ulasan:

eima berkata...

tahniah syawal dan good luck .... hebat tau die tak cari mama die .. ok la tu

Chekgu Azrine berkata...

Comei kan derang kecik2 dh naik pentas..
Tahniah syawal

Zee Suhaini berkata...

tahniah syawal dah grad..next year darjah satu la yer..

mama tisya berkata...

meriah bila tgk ank2 naik pentas kn...tahniah syawal