Yang DiSaYAngi

Rabu, 12 November 2014

Pre-Konvosyen Taska De'Sayang, KPM 2014

Salam Rabu kengkawan....
alhamdulillah takmo tenggelam timbul...nak ada je depan korang kan...insyallah..kesihatan pon beransur pulih...cuma urat tegang kat leher akibat salah tidoq ni masih terasa lagi..ngan sore ada tak da je lagi....alahai....

ok minggu lepas....taska syawal ada buat pra-konvo untuk semua kanak2 kat taska tu...lebey pada photoshoot je kan...aku as a parents..amik tahu jugak la.....lagipon untuk konvo tahun ni, aku still involed untuk konvo ni, tolong apa yang patut....insyallah semua smooth..demi anak2 taska ni...


tadaa....saya la

syawal yafiq bin mohd yaakob....

baju beso..hahahhahah....nasib la dia behave je selama amik gamba ni kan....

perasan je aku amik gamba dia kan.....

ni la kengkawan syawal semua....
dia la paling comey..rendah je....

aku nak selfie ngan syawal..kengkawan dia pon sebok tarik tangan aku, nak jugak masuk frame....yela...meh masuk reramai....ni B4 amik gamba ni....aku saja gatai nak selit di antara dorang....

ni after pre-konvo ni...syawal jom selfie ngan ibu...

sekali cikgu2 pon nak join sekali kan....

nampak syawal senyum...ibu ajar tau..hahahhahah.....

i like this photo.....sayang anak ibu..dah besar kamoo kan...

ni la anak angkat aku..qamarul nasri...bijak sungguh la si abg ni tau..geram rasa nak picit2 je dia...comey tgk gelagat dia...dier baguih, rajin guide syawal bila syawal memerlukan bantuan...dia jugak la org pertama yg guide syawal bila syawal tiap kali nak ke toilet...sampai syawal nak kencing pon carik dia, bukan cikgu..dier tukang bagitau cikgu syawal nak kencing..manjakan anak i...hahahhahahahha.....yang bestnya dia guide syawal sampai syawal dah boleh G toilet sendiri tau...punya la baguih la si qamarul ni....

sanggup aku nak bergamba dengan deme..aku suruh qamarul pakai balik jubah tu..kkikikikikiki...
lepas ni aunty soya susah la nak jumpe kamoo qamarul....plzzz stay wit me qamarul..kikikikikiki....

terasa dah besar anak2 aku ni kan..cepat je membesar depan mata....

10 ulasan:

dalila berkata...

bgs la taska ni..byk aktiviti ngan parents..utk baby thn depan ade kosong x sue?

eima berkata...

dah cari ke tadika utk syawal tahun depan sue ....

kejap je kan anak2 membesar ....tup2 kite sedar nanti diorg dah ade anak plak dah ... hahahh

Nurzakiah Hanum berkata...

tahniah

Falsya berkata...

Huwaaaaaa..dah besau dh dak suweet sorang nie..

mekchu berkata...

tahniah abang syawal.. kemain baik dia bergambar kan.. tahniah kat ibu jugak ye...

dilazfamily berkata...

comel si syawal ni. Semoga membesar menjadi anak yang bijak dan soleh

adianiez AIDA berkata...

alamak. baca post ni rindu plak nak gi konvo anak grad tadika...
next year la... ijat naik 4 thn :)

mama tisya berkata...

tahniah syawal

Zee Suhaini berkata...

wahhh tahniah syawal..dah konvo yer..hehehee..
kira next year masuk darjah satu la ni..be a gud boy yer syawal..
sue, awat tak berkasut tu?

Nur Arifa berkata...

Hehe comelnye syawal n ibu syawal ...