Yang DiSaYAngi

Isnin, 3 November 2014

Team building

salam isnin kengkawan...
alhamdulillah...i'm back...kikikii..

setelah berminggu sebok dengan kerjaan yang menunggu untuk di siapkan....alhamdulillah 70% banyak yang dah settle...tinggal sikit2 je lagi...

ni cerita 3minggu lepas...sehari selepas bufday aku bulan lepas...dah nak masuk sebuland ah cerita ni..kikiki...BZ punya pasai kan...

16-18oktober 2014 aritu aku ada team building di lembah nur 'pangsun, hulu langat....

sampai je petang tu terus masuk kelas..macam biasa la ice breaking kan....

sessi bersuai kenal...walaupun dah kenai, tapi tak rapat mana, tapi ada yg tak kenai jugak..aku jaga perjawatan kat opis ni, tak kenai semua mmg kena ketuk kepala 10x ni..hahahhaha..alhamdulillah semua aku kenai..siap nama penuh sekali..tu bila time kena ingat sowang2 nama kawan, deme tak bagi aku...yela kang senang2 je la aku dapat pujian..hahahhahha...jahatkan korang/...

sessi urut-urutan kasih...siap landing2 tak menahan tu...seronok aku landingkan...korang tgk la muka aku...

haa..berderet semua nak landing2...ni namanya mengerat antara satu sama lain....selama ni tegur sapa je kan...ni dekat2 gini, rasa la kekok satu sama lain, tapi aku ok je so far buat masa ni dengan deme...sengal katakan...

opss..kantoi..sempat selfie...


sessi menubuhkan kumpulan memasing dengan nama2 sungai di hulu langat ni...hulu langat ni kan terkenal dengan pelbagai sungai di sini...mmg banyak sungai di langat ni....

ni la geng2 sengal, masuk air semua dia..hahahhahahh....

dapat group sengal, bingai gini, mmg bergelak je la setiap berjumpa tu kan...

si gemok ni, mana ada aku, ada dia..aku pon baru tau dia join...kalo tak sampai bila aku tak tau, koir jumpe dia, futsal jumpe dia, pengurus sukan KESKEP jumpe dia, nasib  rumah sukan aku tak sekali ngan dia, alamat selamat aku....kat sini pon jumpe dia jugak kan...

kami yang poyo....

untuk hari pertama tak da apa sangat..biasa2 je....

hari kedua tu agak extreme sikit...

kiter gambo dulu pepagi tu...kasi semangat sikit masuk kelas jap lagi...

khusyuk korang kan bila dapat makan..


berkepak aku makan....

petang tu ada XTVT dalam air...kena pulok hujan, mmg heaven la mandi hujan sekali kan...
ada XTVT water confident...pastu XTVT berkayak....


malam tu ada jungle tracking pulok...
kiter makan sampai kenyang...1 st time makan banyak kambing golek malam tu..mmg bergolek aku...

XTVT untuk jungle tracking malam tu start jam 9.30pm...
lama tak masuk hutan, mmg cuak, neves semua ada...dah lama berenti kot....



pagi esoknya B4 balik ke putrajaya, kiter mulakan XTVT yang paling aku suke, tak da neves, tapi excited lebey...

briefing dolu yeee...

team sengal..sekali bos aku pon sengal jugak....



hahahhahha...muka semua poyo...

jibek serupa org jual karpet...excited nak selfie time musang terbang ni..flying fox

korang mmg tak da keje erk, selfie guna fon aku....cer la amik gamba aku atas musang terbang ni...



sudah serupa tembikai dah aku tgk si mok ni...

haaa....akhirnya ada jua aku...


best tau naik musang terbang ni....

sebelom balik, ada majlis penutup untuk kursus ni...


dapat team sengal2 belaka,...semua kaki selfie, semua kaki menggong2 belaka, semua sebok bila org lain selfie kan...

korang tgk la bawah lagi...

kan aku kata...tgk la si remy tu..muncung tak hengat...


ni la team aku...sungai tangkas..aku pon 1st time dengar nama sungai ni...

ni team sungai jelok....

sessi penyampaian hadiah...

nampak aku menyelit...

haaa..aku je pose gini ngan boss besar...tak takut no...soya....takpe, boss sporting....



ni la team yang paling, selengge, sengal, masuk air semua deme...mmg havoc abis...

7 ulasan:

Ayu azmir berkata...

seronoknya.. dah lama tak joint acara macm ni

Nurzakiah Hanum berkata...

seronoknya

Chekgu Azrine berkata...

happening and banyak gambar la syiok nak baca..hahaha

Falsya berkata...

patut le jemah senyapppp jer..hehe..team building ghopenye..

nak wat flying fox jugakkkk..suke....

Siti Zawiyah Rahmat berkata...

Sekali-skala gi kursus pun best.. boleh refresh mood sis..

Mohd Billy berkata...

apsal gambo aku xde soya? hahaha...
i follow..nnt fllw jebat ye :)

LYAfrina berkata...

meriah..y pasti semua ni kaki selfie.. best la jumpa y ngam.. team tu wak gaya oppa gangnam style ka.. hahahah