Yang DiSaYAngi

Selasa, 25 November 2014

Tournement Badminton KESKEP, BPSM, KPM

Salam selasa kengkawan..

alhamdulillah agak lapang sikit minggu ni, sebab tak perlu struggle nak fikir pasai sukan lagi...sukan pon almost done...yahooo.....family time is a first kan....

minggu lepas mmg BZ seminggu dengan tournement badminton...alhamdulillah semua berjalan seperti yang di jadualkan dan di rancangkan....dalam masa 4 hari tu mmg aku muka balik lambat je la, settle game ni...sebab aku ni bukan setakat urus, tapi player jugak..hahahahhaha..ko tengok tamat tak tamak kan...hahahhaha...

serius aku kata aku tak reti mengurus sesuatu game, tapi aku main untuk sesuatu game, insyallah hidup jugak la aku dalam game tu kan..kikkikikkikik.....

haa...nampak, kantoi kan org yg snap pic aku yg ngah khusyuk ni kan..hahahahhaha....semangat nak mengurus punya pasai....
4 hari berturut-turut....

sekitar 4 hari berturut-turut kami KESKEP, BPSM, KPM menjayakan game minggu tu..macam2 ragam yang korang boleh tengok....

muka macam tak terrer kan..hahahahhah....

ini kak ceka ni hebat wooo...bola nak laju,...
nasib jugak la boleh handle...handle pon, dup dap, dup dap jugak ni....



ni otai, tak yah pandang la, kompom menang..hahahahhaha....

wooooo si zaki ni nampak je beso macam bas, tapi hebat jugak die..sama la si rosli, bila smash...alamak, bikin sengsara je tau...


haaaa,.....ni la star umah oren ni....abg yoep sama CC remon...deme pair yang mmg daebak....
kire org gerun jugak la sebenarnya....

pengurus pasukan yang lain, sudi menjayakan game minggu tu....alhamdulillah muka2 ni sangat membantu aku....TQ kengkawan...

haaaa..nampak pengurus curik tulang yg senget..hahahhahah...kasi org yg daebak la jadi reff....tu yg si gemok tu jadi reff..aku tukang peneman kat sebelah..hahahahhahah.....





alhamdulillah settle jugak...dapat la umah oren masuk final...yeeayyy...tp naib juara je la..hahahhahahah...

JUARA - HIJAU
NAIB JUARA - OREN
TEMPAT KE3 - UNGU
TEMPAT KE4 - MERAH


alhamdulillah.....ada jugak nama team oren lead dalam mana2 game kan..kkikikikiki...
ohhh besan, i bawak fav colour u jaa tau...hahhahhahahaha.....

4 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

bagusnya xtvt sukan

eima berkata...

tahniah sue .... ko mmg rajin ... pas ni boleh rehat ye

LYAfrina berkata...

Sue mmg aktif la..
Lya aktif2 gni zaman skoloh dlu je

LiYa HaNiF :: berkata...

lama tak drop komen kt sini.. selalu kat IG jer... :p