Yang DiSaYAngi

Khamis, 6 November 2014

TQ Puspanita Ketemukan Kami


Salam Khamis kengkawan...
seminggu ni tak sihat je...
sakit tu penghapus dosa.....moga di permudahkanlah..

ni cerita bulan lepas...
21.10.2014 ada persidangan puspanita kat putrajaya ni...kire semua ahli puspanita setiap negeri akan berkampong kat sini...macam2 la di bincangkan dalam ni...dengan dapat doorgift yang best bagai, ada booth untuk kesihatan, celik otak, semua la...


tak menjangka aku kan ketemu sama dia...hahahhahha...hampir 3 tahun tak salah aku, kami berkawan melalui alam maya ni saja...

yang best, pregnant pon sesama...sampai nak jadi besan...ohhh berangan la ko soya...hahahhahha...anak dia cumil tau...

korang rasa siapa aku jumpe...
aku jumpe dia ni...


ehh...salah pulok...ni aku ngan si jemah ni..ahhahahahha..aku berdua je ngan dia...G la sendiri2 kan..senang...ok tema purple ok..sempena puspanita...hahahhahh

aku jumpe acik vogue ni haaa....

tada.....kikikikiki...ni la mekchu..my besan..hahahahhahah...

aku tak sangka dia ada..yang pasti waktu sampai tu, park kete, dekat ngan bas SUK N9 ni...aku saja kata....

"ni mesti besan i datang tau kakak..."

kawan aku pandang aku, dengan pandangan poyo saja..hahahhaha...sekali sebok dalam tu tak tengok HP pon....masa nak cari tempat duduk, nampak seseorang mmg aku kenai, ngah syiok jaga cameraman tak bertauliah..hahahhaha....aku terus tegur...menjerit kami kat situ..seronok jumpe, tak yah kata la kan...hahahhah...

rupanya mekchu ada whatss app aku, aku dah jumpe dia baru perasan ko...terus ajak duduk sebelah dia sekali....

pensan mekchu layan aku yg sengal ni kan...hahhahaha...
rasa macam sama la muka kami..hahahha..oohhhh perasan sungguh mung soya..
dia lagi vogue ko tau..hahahha....

tapi mmg seronok jumpe mekchu...friendly je orgnya, senang bawak borak...waktu ada persembahan koir kat depan..kami dua siap buat movement yang sama dengan geng koir kat depan..hahhaha...nampak sengal kat situ kan...

bila la nak jumpe lagi..

10 ulasan:

mama tisya berkata...

tk sangka dpt jmpa kn...sure meriah borak

Nurzakiah Hanum berkata...

seronoknya

lieyalatif berkata...

seronok dpt jumpe org yg kite mmg kenal kan sue....aku dpt bygkan havocnyer.... ko mmg kaki havoc n peramah giler2....

rajin korang ni kan puspanita....aku? nan adooo hahaahahaha

Cik JuE berkata...

hahahahha bila jumpa mau nak pecah dewan..betul tak...
teruja itu penting hahahaha

eima berkata...

backline la link blog die ..a ku pun nk pi terjah gak blog die ..aku tak kenai lagi tuu

Azura Aziz berkata...

tgk tajuk pun dah agak dah jumpe sape hehe...

Abang Bear berkata...

kalau dorrgift dapat hamper lagi best kan... hehehe

IntaNBerliaN berkata...

wah, rezeki tu... siap dpt jumpa besan.. hihi

LYAfrina berkata...

Mek chu n sue sama2 sempoi. Tu leh layan kepala
Hehe

mekchu berkata...

hahaha.. menjerit je pedulik org2 yg memandang.. janji impian jd kenyataan... hahaha...

entry akan menyusul.. akan.. hahaha utk mu besan.. muahhhh