Yang DiSaYAngi

Selasa, 11 November 2014

Volley ball KESKEP, BPSM, KPM

salam petang kengkawan semua...
minta maaf sesangat...aku ni jarang2 la jadi gini...semua chipsmore..kejap ada...kejap non ado...mmmm....

BZ..tak yah kata la..memacam dalam otak ni..dengan tak sihat satu hal lagi...

aku isytiharkan bulan ni...

bulan november....bulan sakit soya..

alhamdulillah semua tu penghapus dosa bila sakit kan....
ok balik cerita asal...

1 nov 2014 aritu berlangsung sukan bola tampar mengikut rumah sukan KESKEP, BPSM ni...
aku punya rumah sukan, rumah oren...yeeaayyyyy...i like oren...kan mekchu..kikikikiki...

haa....org dah siap sedia untuk bertarung ni..hahhahahahah.....

aku ni bukan hebat sangat main bola tampar...main serupa ranting..mmg tak la hebat kan..aku ni simpanan je..tapi alhamdulillah aku menguruskan deme...mmg betoi2...semua keperluan deme aku jaga tau...


alhamdulillah pagi tu cuaca elok je...

starting....team aku start dolu, oren VS merah...
abis merah di laukkan oren 30-10..kikikikikiki.....

aku ni masuk sekali dua je...aku cakap terus terang, aku mmg tak hebat mana main bola tampar ni, cer bagi aku net ball, futsal, badminton, insyallah ni aku boleh jalan jugak la...ada la confident tu nampak kat muka kan...tak da la macam bola tampar ni, dah gaya org toreh muka guna pisau pon tak kuar darah,...hahahhahahha..pucat lesi...mmg totally out aku ngan volley ball ni..confident lost..hahhahahahha.....

aku kasi yang handal je settle kan deme ni....

deme2 ni mmg star abis tau..alhamdulillah aku dapat player yg mmg star dalam Vball ni tau....
mmg team aku, muka yang sama je main setiap acara, dah abis semua tak mo main kan....lepas dia..dia..dia..dia...hahahhahah...tu termasuk aku jugak la tu...pastu jgn bising, asik muka kami je...abis dah korang tak mainkan,...tak yah banyak bunyik..kikikikikiki

kali ni main, mmg main open, main campur senang, sebab penyertaan dari pompuan kurang...tapi aku suke team aku, sebab semua player mainkan peranan...tak la semua serupa ranting...senyap je kat tengah..hahahhahahah...aku la tu kan....kire semua dapat bola la deme ni...

ni la team bola tampar..aku menang tau..menang posing..hahahhahah.....
alhamdulillah team aku naib juara..menang sipi tu....tinggal satu mata...
muka2 nijugak untuk futsal on this week tau....

ni team putih...putih berseri...


ni team biru....dorang menang no.4...

tgk dorang main..muka legend semua ni..aku je tak....alhamdulillah team oren menang jugak, game dart dan dam...mmg tengah lead sekarang mata keseluruhan bagi rumah oren ni....

insyallah this week ada futsal....

7 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

haa tu la, tiba2 sue jd tenggelam timbul.. hihi

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya xtvt outdoor

Chekgu Azrine berkata...

Suka sgt bola tampar..masa sekolah dulu mmg wakil sekolah la..hehehhe

LYAfrina berkata...

Apa2 pom moga cpt sembuh ye.bersabarlah dgn ujian Allah Swt.

Apa2 pom sue sgt aktif.. suka tgk xtvt sue. Rindu nk aktif cam sue

eima berkata...

amboi ko posing landing tatahan tul .. hahhahahha

dalila berkata...

hebat la jemah..sume aktiviti pun bolehh..ok la tu dr xde..ade la jgk nmpk muke ko..aku hampeh..xaktif lnsg hape segala game pun..

mekchu berkata...

giler ahh main open air.. nasib cuaca memahami besan kan... apa pun besan mmg terror.. semua game pun sapu..