Yang DiSaYAngi

Jumaat, 5 Disember 2014

Big Hero 6

Dah lama sungguh tak tengok wayang tau....
tak ingat last bila....maksud aku ngan family lakikikiki....

tengahari semalam en asbeen call nak tgk wayang..nak tgk citer apa...dia nak bawak syawal tgk wayang..lama abg tecik tu tak tengok wayang kan....dah deal seat bagai...

balik rumah jam 5.30ptg....terus siap2 jam 6ptg terus gerak G alamanda...nasib umah dekat sesangat..jalan kaki je...siap2 mandi bagai..berbaloi la...

tgk la si syawal seronok siap jalan2 berlarik bagai tu..seronok bila dok kata nak tgk robot..nak tgk robot...ye sayang kiter nak tgk wayang citer robot la ni...


nampak seronok deme kat situ....
yang best kami semua mmg kaki layan kartoon...jadi tak mengeran sangat la kalo join sekali ngan anak2 tgk kartun ni kan...

petang semalam kami tgk citer ni...

big hero 6...

citer ni pon dah nak abis dah kat wayang..kami baru nak tgk...takpe..takpe....better latethan never..right..kikikikiki....

yang paling kat sini, tengok syawal...seronok dia tgk sampai tak kelip bijik mata....pastu bila hiro..budak dalam citer ni cakap...dia pon nak cakap..bila baymax tu robot cumil putih tu cakap...pon dia cakap...mmg dengar sore dia je la....yang best....gelak2 syawal tgk citer ni...si adik tu tak yah kata la...kejap ok kejap tak reti duduk diam...kejap kalo tgk, adoi tak berkelip mata tgk...

yg best bila part hiro mula rindukan tadashi(abg dia)....hiro peluk baymax....syawal pon sebok pelok aku....sebok cium2 pipi aku..cakap sayang ibu...sayang ibu..kikikiki...alahai sweet je..memahami la tu kan....

tapi serius citer ni mmg best la...siap abah dia nak cari kat tenet nak download citer ni..nak kasi syawal tgk lagi....

lepas ni syawla dah aim citer baru dah...

tada.....next time ok syawal...

ni la cara membahagiakan anak2...tak berapa nak mampu sgt nak jalan2 cuti2 malaysia..macam ni pon jadi la kan....dah naik duduk dalma troli aeon big...jalan2 dalam alamanda pon jadi la kan..janji anak happy...tu yg penting....

9 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

best ke

Chekgu Azrine berkata...

Yela sis..
Anak2 akk ni dh byk kli tnya nk tgok wayang..tp hubs akk xbrp bg tgoj wayang tu..hadehhh

nurfadilah suardi berkata...

Best yer. Dilla tak tgk lg cete tu

eima berkata...

ko dpt jg tgk wayang cam kami ni tgk dvd je ... memasing ade rezeki memasing kan ... abah diorg tak suka dan tak bg tgk wayang huhuhu

Nad MamaZN berkata...

ni zakwan nak tgk sgt ni.. tah bila dpt tgk tah huhu...

Falsya berkata...

sue, insyaAllah nnt ade rezeki sue gie jenjalan coti2 malaysia..

Lgpun budak2 nie nak tackle hati anak2 nie senang je..tgk mcm sue ngan akob bawak dieorg gie tgk wayang pun dh cukup buat anak2 happy..at least something that they can remember..mcm kalau bawak jenjalan silap2 bile tanye, dieorg pun xingat..hehehe..

Masya berkata...

kualiti bersama² anak itu yg penting sue.. x bercuti jauh pun xpe... yg penting dpt happykan dia org...

Myra Jay berkata...

Kebahagiaan anak2 kebahagian kita jugak, kan :)

Fiza Rahman berkata...

Ramai kata citer ni best. Cari CD jer lah nanti.