Yang DiSaYAngi

Isnin, 8 Disember 2014

Cornery ioi Mall city Putrajaya

Salam isnin kengkawan...sihat..aku alhamdulillah boleh di kategorikan sihat la jugak...buat masa ni...tunggu datang alah tu, mmg rupa tak sihat langsung la kan..kikikiki...

takpe...so far buat masa ni mmg lalu tak lalu je nak makan ni kan...last week punya citer..memasing semua makan banyak...deme pon tak caya aku makan bubur je....tekak tak sedap lagi kan, dengan tak da selera....ikutkan je la.....

sekali nampak pop corn ni..nak try je rasa...

best in singapore..katanya.....sedap jugak..aku amik caramel..nak amik buttersctooch...maneh sgt...caramel ni boleh terima lagi la....


dalam bekas ni RM 7...ada yang beso RM10....

ni la kiosk dier...mmg sedap la...tak dapat garret yg best..makan ni pon jadi la...kikikiki

9 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Sedap erk. Nak try beli lah nanti.

nurfadilah suardi berkata...

Nampak sedap. kena cuba gak ni. Sian sue masih tak selera makan. Sabar ye, rezeki dari Allah

Falsya berkata...

mcm ala2 garret ker sue..sodapnyeee

:: Cik Viva :: berkata...

ok jugak kot..option lau x dapat popcorn garret..nampak cm sedp je

mama tisya berkata...

murah skit dr garret...tkpe nanti kalo singgah klcc bole try garret plak

eima berkata...

Uik uik sebelah beg jurulatih tu ..hihi

Sedap ek..nanti try beli bdk2 ni suka popcorn

dalila berkata...

sedapp ni..aku penah beli kt karnival upin ipin aritu..pastu skang terasa nk mkn lg..xtau nk carik mn dh..haaa..lps ni bole la ke ioi city mall..ngeh2

LYAfrina berkata...

mmg nampk sedapp

Zee Suhaini berkata...

dah sampai sana kena beli ni..