Yang DiSaYAngi

Selasa, 16 Disember 2014

Cubalah Jaga Kebersihan


Cerita semalam...nak marah tiada guna...dah jadi..amik jugak gambaq sebagi bukti...mmmmmm...semalam berlangsung perhimpunan bulan KPM untuk tahun 2014 ni..kire semalam tu last la, penutup untuk tahun 2014 ni...so macam biasa team aku...kompom akan sumbangkan sore untuk perhimpunan ni..kata koir kan....

sudah menjadi kebiasaan kamisebelom naik stage akan warming up sore n praktis apa2 dolu kat belakang stage..kat belakang tu..ada bilik persalinan N toilet sebagainya la..

nak di jadikan citer...kami sampai je kat situ...ya allah..nak marah mmg tak da guna la...org buat dajal kat back stage tu pon tak da kan....subhanallah..kami yang selaloo guna back stage pon tak openah buat gini..korang tgk la...


tuhan je tahu betapa busuk N kotor keadaan kat situ....

ni semua kejadian di auditorium parcel E ni....auditorium ni di kendali oleh JKR..ni kalo JKR tahu, masak la deme yang anjurkan event sebelom kami kat auditorium ni...

kami jugak yang kena kemas..apa citaaaaaa......

bukti segala kejadian...

ni semua event weekend lepas, aku tak sure event apa tajuknya...tp berkaitan dengan 
pertandingan2 miss2 ni la...
ala yang bina badan tu....body builder tu...mmmmmm....
teruk..lantai sana sini penuh ngan minyak2 yang deme sapu kat badan deme, dengan puntung2 rokok, kertas, kain buruk, botol air..kire segala sampah la....


korang tgk la toilet kat bilik persalinan ni..adohaiiiiii...teruk sungguh.....
kat dinding2 tu penuh ngan minyak2 yg deme sapu kat badan tu...macam mana la boleh bagi org luar buat event gini...abis...mmg out la....

nampak pengotor kat situ....

nampak bilik persalinan ni....ya allah tuhan je tahu betapa busuknya keadaan kat back stage tu tau...

haaa..bukti...

muscle malaya tu.....





mmmmm...agak2 la kalo buat event pon...mmmmmm......masalahnya urusetia tak pantau pulok keadaan kat situ...mmmmm...

toilet pompuan kat luar tu pon abis kena lenjan, teruk...nasib la selama majlis perhimpunan tu aku tak terasa nak terkucil....kesian kat cleaner2 kat auditorium ni kena sental abis abisan kat back stage ni....

7 ulasan:

dalila berkata...

mak aii..xsenonoh..
cmne dorg blh wat kt ctu?anjuran mana?
kot iye pun kemas la blk lps guna tu..

Nad MamaZN berkata...

eeiiiyewwwww
buruk perangai!
malu je kt bebudak
sah-sah la yg buat keje ni sume dh beso2 belaka
otak kt lutut, gitu la

Fiza Rahman berkata...

Teruknya. Tak patut lah.

fazilzura berkata...

EEEEEEEEEEEEEEEEEE x senonohhhhhh btl

Myra Jay berkata...

Perghhhh!!
Sabo jela..
Teruk nau perangai2 deme yang guna ni....

Ibu Lala berkata...

X de sivik. Tu la jd camtu.

LYAfrina berkata...

Teruknya...
X jaga lgaung kebersihan.
Xde sifat pembersih ke apa ni?