Yang DiSaYAngi

Selasa, 2 Disember 2014

Futsal MSKPPM...Fighting My fren

Salam Selasa kengkawan...
di sebabkan aku ni dah di gantung perlawanan..hahahhahah...tak menahan kan....aku jadi tukang kutip bola kat tepi....

tapi giannya aku tgk dorang tendang2 bola...aduhai....seronoknya kan...tp sebab dah pregnant ni kan..kena sedar diri...jadi la pengkurus,...tolong coach yang tak serupa coach ni..hahahahhah.....

sabtu lepas team BPSM, ada beberapa org yg buat selection untuk wakil MESCA untuk tournement sukan MSKPPM...untuk KPM ni.....aku mmg tak la terpilih..walaupun mula2 nama aku naik jugak..tapi di sebabkan keadaan aku sekarang...aku ok je..insyallah ada rezeki nanti kan...

sabtu lepas dorang training....

wahhhh jemah gaya star kan...daebak....



muka berjaya banyak safe bola ni...tahniah....mmg nampak kemajuan jemah ni..nampak je muka macam tak mo main...tapi gaya boleh je perform mokcik ni..hahahahha....daebak....

deme akan lawan kat KL nanti 14 disember 2014..tak lama je lagi



Tiada ulasan: