Yang DiSaYAngi

Rabu, 10 Disember 2014

Spend time wit my little family

Salam kengkawan...weekend lepas ada event sempena ulangtahun ke-60 bank rakyat kat alamanda tu...aku ni dah alang2 beli barang kat alamanda ni, terjah la kejap, sebelom balik tu..en asbeen dok melayan org bank rakyat itu ini..aku malas nak layan...layan anak2...benda pertama yg budak2 nampak..lagi izz dani aqlan......



ini....goal n bola....mmmmmm...sekarang mmg dia ngah gian nak menendang je keje dia tau....
kat umah tu ada 3 bola...tiga2 dia kuarkan, nak tendang semua...yg best..takmo ajak mak pak dia main...nak ajak maktok dia....maktok pon melayan tendang bola gaya macam pro sungguh..hahahhaha.....



korang tgk la gaya dorang ni....si adik tu mmg kalo jumpe bola, mmg tak da harapan la si abg nak pegang bola tu...


jaringan gol dari izz dani aqlan...dia pon bijak..bila goal...sorak2..melompat2 bagai....yeeayyy..ahhahahahah

pastu dia buat hal...dia bawak larik bola tu...dah kena tangkap ngan abah dia....terus masuk dalam kantung sakti...

padan muka adik..kikikikiki.....lasak lagi....


si syawal pon sebok jugak nak main xbox ni..seronokkan...siap minta beli...maaf syawal...mahal meh..kikikiki...si adik sebok jugak nak buat...bila kasi turun..di turn off xbox tu...terus mak pak amik dia...larik tempat lain..hahahhahahaha...

g la carik deme ni...

star wars dari jauh syawal dah nampak...aku ajak bergamba tak nak...lelama baru ok...tahniah syawal, kamoo dah tak takut nak bergamba ngan maskot ni..ke sebab dia suke ngan star wars ni...kikikikiki.... 


macam2 la kekdahnya....seronokkan..balik je terus tidoq...selamat..bangun je abah dah siap makanan....

7 ulasan:

Falsya berkata...

Hahahaha..kelakar la izz nie..mmg kene letak die dlm karing sakti tuh..duk ontok2 dlm tuh..kihkihkih..

Beraninye syawal..clap clap clap!..

nurfadilah suardi berkata...

sweet lah izz ni. syawal dah nampak makin besar dan berani. Good boy

Nurzakiah Hanum berkata...

seronoknya

LYAfrina berkata...

waa..leh jumpa karekter star wars lagi..
berani je dia... ada setengah budak takut dgn maskot2 ni

fazilzura berkata...

wah syok nye.. aku rs ni kalau akil ado .. mau melambung2 bola tu .. antu bola mamat sorg tu .. nw dh jangkit kt adik .. anak dara pun dh suke sepak bola .. acaner tu

lieyalatif berkata...

ambik kooo siap baring2 rebut bola hahahahah...ni kalo dayyan join sekali mmg baring berjemaah laa kat situ sue oiiii hahahahah

IntaNBerliaN berkata...

hahhahha terbayang2 izz lompat2 sebab gol.. hihi

*oo ni lah ssc yg sue cakap tu ek... brp rm sue beli yg ni... cantiklah... beli on9 ke?