Yang DiSaYAngi

Jumaat, 26 Disember 2014

Syawal di Tahun 2015

Salam jumaat semua...
opis aku arini lenggang je...semua pakat balik kampung..moga di permudahkan perjalanan pergi dan kembali...ammminnnnnn...

cerita syawal untuk tahun 2015 ni..alhamdulillah banyak dah settle dari segi comformation bagai..sekolah pon dah tahu kat mana, dah check mmg ada nama syawal kat situ...

sebab mulai tahun depan syawal pon dah mula sekolah kat sekolah lain...tadika islam ar  rahman presint 16 ni...di bawah kelolaan MAIWP..senang dekat sangat ngan aku...senang hantar pegi..sekolah pon sampai tengahari je..alhamdulillah maktok pon dah start belajaq masuk kelas agama mulai tahun depan...nasib jugak, dah tgk jadual bagai, jadual sampai tengahari je...so boleh la syawal duduk ngan maktok belajaq iqra ye..maktok garang syawal...belajaq leklok tau..kikikiki....


alhamdulillah dah di terima..duit pon dah siap2 tolak tepi untuk yuran syawal ni..sebab yuran dia start boleh buat pembayaran pada minggu depan...sekali la ngan baju bagai...

tinggal nak settlekan alat tulis bagai je...mmg kena spend bebanyak walaupun hanya tadika...selama ni dah guna alat tulis cikgu tolong simpankan...ni kali...sendiri pakai, sendiri simpan..kang mana2 hala tah...so yang lain tak da masalah kot...


alhamdulillah bulanan pon murah..memang mampu milik buat kami sefamily ni...ukur baju di badan sendiri...selagi boleh carik yg murah N berbaloi...carik la...mmg niat aku nak mencarik yg murah, tp sistem pembelajaran elok....tapi elok tak elok pon, pokok pangkal mak pak ni kena main peranan untuk bentuk anak2, bukan guru2 kan..guru2 ni sekadar membantu...

aku tak tau keadaan syawal 2minggu lagi guano..moga ok la...tapi start minggu lepas lagi aku dah remind kat dia yg dia takkan sekolah kat tempat lama ni..kena G sekolah baru, cikgu baru, semua baru...syawal pon penah jugak G sekolah baru dia ni, teman aku amik borang...tgk keadaan dia excited..tp tak tau la kan...moga semua ok...



p/s : tahun depan kiter try isi online untuk pra sekolah pulok yee

4 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

alhamdullilah

nurfadilah suardi berkata...

mesti syawal seronok dapat g sek baru n dpt kawan baru

Mama Idlan Irsyad berkata...

erm, semua akan masuk sekolah baru nanti... moga semuanya okla nanti.. x sabar tunggu sekolah mula kan..

Nad MamaZN berkata...

alhamdulillah.. moga dipermudahkan segala urusan.. syawal boleh! :)