Yang DiSaYAngi

Selasa, 30 Disember 2014

Tiada Cerita



Salam Selasa kengkawan...

buat masa ni taiada cerita untuk di ceritakan mahupun di coretkan dalam blog ni....sebab  entah..nak kata ngah alahan, mmg ye...tapi masih tetiap hari aku akan bukak blog ni N akan BW kengkawan yang update tetiap hari...cuma aku je la tak up entry...dah banyak hari dah....

entah..mood nak ambil gamba segala tarak rasa..kali ni pregnant...aku perasan aku tak kuat selfie..hahahhahaha...boleh kire last gamba dalam album HP aku, bulan 10 punya..boleh...hahahhahahha..klo ada pon gamba anak2...gamba aku mmg tak da la...konon nak tukaq wallpaper baru kat HP pon tarak tau, sebab tarak ada gamba..hahahhahahah....


cuma sekarang ni mmg dok gile2 abis layan running man...running man...running man...mmmmmm....tu je...sampai en asbeen kata...

"awak ni saya tgk kalo alahan tu datang, teruk je muka...cuba time alah tu ada running man, terus sihat..."


hahahhahahhaha.....korang tgk ngata aku depan2 kan....nak buat guano....benda yg aku suke...buat aku tak rasa nak alah...kikikikiki...

satu lagi benda yang buat aku tak rasa nak alah sgt, bola aku sesaja join geng futsal aku training...tp idok la aku training...tp aku tgk dr tepi je....haaa...tu alah mmg hilang, jauh2 dari soya tau...hahahhahahha

ok la...up entry korang hari2 tau, sebab aku akan BW korang je selaloo....