Yang DiSaYAngi

Rabu, 7 Januari 2015

8 lagu untuk Perutusan Tahun Baru KPM 2015 - KOIR



alhamdulillah, masih di beri kesihatan yang baik untuk menjalankan tugas sebagai ahli koir KPM untuk kali ni...kebanyakkan ahli koir yang pompuan...kalo mengandung...selalonya di rehatkan...yela mengandungkan..sam amacam waktu aku pregnantkan izz...tp sempat jugak seround untuk majlis perutusan tahun baru ni...tapi kali ni aku tetap nak join jugak, sebab aku rasa ni minat aku, lagi pon aku kuat jugak bila pregnant kali ni nak harung ni..lagipon pregnant kali ni alahan dia kelakar...benda yang aku minat, suke nak buat, kompom alahan tu tak kunjung tiba...cer kalo duduk rumah, apa2 saja la kat opis ke...mula alahan ni bertalu2 mari kan..kikikiki....lagipon aku suke nyanyi ni, walaupun den sodar sore den tak la sodap mano kan...tp boleh G la jugokkk..hahahhahah....


kali ni masa yang di berikan untuk training..sangat la singkat...tp lagu, mak aiii banyak...mmmm...selamat ko kat situ...selaloo kalo gini training sebulan..ni 2 minggu je..adohai..semalam pon baru praktis setengah lagu pon dah rasa susahnya kan....org tau minta je nyanyi banyak itu ini kan...nasib la memasing pon geng koir ni muka, muka karok....


lagu kali ni, macam biasa...

NEGARAKU
TRANSFORMASI PENDIDIKAN

lagu lain

DOA - by zubir ali
PERMAIDANI - by aris ariwatan
WARISAN - by arwahyarham sudirman
GEMURUH - by faizal tahir (ni fav song....rasa nyanyi semangat je tau)
GEMILANG - by jaclyn victor
1 MALAYSIA - by lim kok weng U


tu je la....mmmmm...paling rasa teruja nak perform gemuruh ngan gemilang..rasa semangat N bangga je nyanyi tau....

mmg kena korban masa sikit...macam semalam, patut 10min jam 5ptg, cikgu dah lepas balik...tp semalam sampai 5.30pm..nasib jugak la en asbeen amik izz dolu kat taska.....syawal kat umah ngan maktok...so senang jugak la keje en asbeen....tinggal tunggu aku je...tp kalo lambat sgt semalam mmg aku suruh je en asbeen balik dolu, aku balik jalan kaki...tp nasib dah abis B4 en asbeen gerak balik kan....so akan2 datang pon gni la..mmg kena struggle abis minggu ni sampai ke minggu depan....inshallah..aku masih kuat lagi...


so eima...plz datang sokong kawan ko kat picc ni.....inshallah tak nampak lagi my baby boo cumilll ni..kikikikikikiki.....

3 ulasan:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Wah suraya penyanyi koir pejabat rupanya.. sure suara sedap tu :)

IntaNBerliaN berkata...

wah semangat ni... hihii

LYAfrina berkata...

x pernah berkoir