Yang DiSaYAngi

Isnin, 19 Januari 2015

Izz dah minum susu guna cawan




Alhamdulillah izz dani aqlan ni seorang yang sangat la senang utk segala hal...alhamdulillah....
saja la try nak ajar bagi susu guna cawan..alhamdulillah dalam 5min untuk 1st trial dia boleh abiskan..alhamdulillah...suke sangat.....dia pon dah senang nak minum susu guna cawan....

kire dia cepat sikit berbanding abang dia...abang dia boleh je minum susu guna cawan, tapi manja dia lebey...sebok nak susu guna botol...mmmmm...si abah pon melayan dia....tapi minum jugak la guna cawan...tapi lambat sikit..kena tunggu,...makan masa 20minit...ok la tu...dari tak da langsung kan....

deme ni time pagi je minum susu guna botol, sebab memasing malas nak bukak mata, tau2 sua je dalam mulut....minum la dia....tp waktu lain, mmg guna cawan...

kadang datang jugak mengada si kecik ni nak botol....saja tak bagi..boleh je pon minum guna cawan...kikikikkiki...

tahniah izz dani aqlan...

mission ibu kali ni...

free diapaers sebelom adik kamoo lahir ok...inshallah....tapi bagi ibu betoi2 sihat yee...


6 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

pandainya
semakin membesar

Nad MamaZN berkata...

bagusnya.. cepat blajar :)
nak free diapers kan nayli gak ni
tp tah bila la huwaaa..! mak lemah semangat

siti natrah berkata...

ala bestnya...anak ti yang sulong tu dah 5 tahun..nk mnum dalm botol lagi..letak dalam gelas langsung dia tak minum...membazir sangat

eima berkata...

good luck sue ...

nk free botol dah ke ... si fahim aku saje tak nak bg tanggal botol .. hahaha

Mimi Azirah berkata...

Alolo..cumeinye...all the best sue..free bottle senang sket

LYAfrina berkata...

yeayyyy!! baguslah dia..
kak asya ajar minum cawan xlepas.. asal minum cawan dia muntah semula