Yang DiSaYAngi

Isnin, 26 Januari 2015

Jom makan Free

semalam tengahari en asbeen gantung kuali...bukan aku gantung kuali....tp en asbeen....jgn tanjat yee...soya masih belom boleh masuk dapur lagi...kalo buat light2 boleh la...lebey2, mmg tak la lagi..biat di hati nak jumpe memasak...tp bila dah niat ada...nak tiba waktu, mula la poyo2 soya ni datang..maafkan soya en asbeen...nasib la dapat en asbeen yg sangat memahami...yg penting dia pandai jugok masak, idok la anak2 ni lapar kan...

so tengahari semalam en asbeen punya opismate anak dia kawen, opismate en asbeen ni kawan mak aku jugok...yela kan en asbeen ngan mak aku kan dolu satu opis....tu yg kenai...

yang best memasing besan antara satu sama lain, satu opis, kengkawan opis..boleh...maksudnya, mak pengantin pompuan dan laki, satu opis ngan en asbeen aku..hahahhahaha...adoiiii kelakar lak ada...pandai anak2 deme memilih kan...elok pulok pengantin pon memasing pon keje kat KPM...pandai sungguh mencarik ni....


yeeayyyy...jom makan free syawal...syawal sekarang ni pantang la nampak ibu dia kuarkan HP, set camera...mula dia...
"ibu..nak...nak...nak..."

kuat selfie sama macam ibu...dia pulok ajar adik die...say cheese....untung la...adik dia pon cheese...tunjuk peace guna jari telunjuk....lantak kamoo la dik uiittt.....

jgn terpedaya dengan muka yg korang rasa..."eeiii cantik la soya..berseri la soya..."hahahhahahha...tu make up touch up bedak je semata sama blusher saja....mmmmmm....

padahal muka aku sejak pregnant ni, mmg tak bersih langsung..naik je segala macam bagai, kulit kering, muka menggelupas....aritu lagi teruk...ni dah nampak kurang sikit dah, tp still ada....
mmg pregnant kali ni nampak lain la muka aku...

maaf gamba pengantin tiada...sebab malas nak amik pon...amik gamba sendiri la...hahhahahha...

siap ada photobooth tu....
nampak anak2 soya yg makin besar, makin banyak akal...lagi2, yg budak botak kat tengah tu...macam2 la peel dia....sungguh2 la...

eh..eh...ehh....ada gamba my little family..nasib la ada org yg baik hati nak amikkan gamba kammi, kami tak pelawa pon, dia relakan jiwa amik utk kami...TQ sis....


i like this pic...suke la tgk syawal, makin mesra ngan kamera...TQ syawal...

my hero...akan datang, tak tau hero or heroin....
makin mengecik kan lakik omak ni haa...mmmm....
penat jaga anak...tu la hasilnya...


last but not least...

shawl by NAELOFAR..
dress by EN ASBEEN....

kikikikiki..wahhh dasar terpengaruh kan soya..hahahhahahha...ko egat ko retis...shawl tu pakai, mmg selesa, mudah, tak payah iron, cepat..N simple but nice...puas hati la beli...inshallah ada lagi rezeki boleh beli lagi...

4 ulasan:

Nur Inani berkata...

taanteknyaa dress akak. ^__^jemput join segmen saya :D

Nur Inani berkata...

taanteknyaa dress akak. ^__^jemput join segmen saya :D

Nad MamaZN berkata...

sweet family
makpak same sedondon, anak2 sedondon kaler lain plak ;)

eima berkata...

ala cam ko la ... menantu mak ko tu ... seopis kan ... hahahhaha

aku dah lama tak mkn kenduri ... syoknye ...