Yang DiSaYAngi

Khamis, 15 Januari 2015

lama tak menjengah



Salam khamis kengkawan..lama aku tak bertandang kat sini ngan umah korang kan....


macam biasa..awal2 tahun ni sangat la BZ dengan majlis perutusan tahun baru KPM ni....berkoir bagai..mmg tak berkesempatan langsung nak terjah korang...ni pon masuk opis pon kejap je...lepas tu dah training koir kaw2 dah..alhamdulillah keje...ada jugak yg tertangguh...tp ada jugak yg dah banyak settle...dengan keadaan yg tak berapa nak mengizin kan ni..maafkan soya yee...

org semua bertanya...

"dah pregnant, larat lagi ko nak berkoir bagaikan??????"

pada aku, aku terapkan satu je dalam diri...aku tahu aku mampu buat....sihat tak sihat belakang kire...yg pasti aku kena atasi tu..ni semua minat aku...nak kata hebat sangat sore ni, idok...koirkan satu sore, mana nak dengar sore aku pon...kikikikiki....tp takpe....aku kenal siapa aku..alhamdulillah en asbeen lagi suke aku gini...dr aku melepet lemah je kan...aku kena lawan alah ni semua...

doakan ye...


esok dah hari kejadian...debor pulok...hahahhah

9 ulasan:

mama tisya berkata...

awal tahun smua bz kn..mcm2 nk urus...wah slamat berkoir sue..

Nad MamaZN berkata...

cam masuk pertandingan plak ye sampai debo2 hehe..
miss u bebeh! jgn lupa update bila free k!

Falsya berkata...

Chaiyok sue..bdn kite so kite sendri tau tahap ketahanan bdn kite mcm mana kan sue..xpenla anggap dieorg concern ngan sue sbb sue pregnant..hehe

Nurzakiah Hanum berkata...

x mo debor ek

eima berkata...

good luck slmt berkoir tak de air jemputan cam thn lps ke

Iela Fazielah berkata...

alhamdulillah soya.... jgn layankan sgt perasaan loya bagai..badan kena kuat.... kalau minat.. mcmmana cara pun kita usahakan.. semoga kamu sihat selalu.... aku jeles.. nak join koir jugakkkkk!

LYAfrina berkata...

lya pon sama...
ni bru start nak bW ni.. blog pon bru ptg smlm smpt update..

insyallah sue... mgandung pon blh aktif..selagi mampu n OK.. teruskan seperti biasa.. tp jgn biarkan diri terlampau penat

AYuNG berkata...

good luck !
=)

nurfadilah suardi berkata...

Semoga sue enjoy dgn apa yg sue minat. Dan semoga sue dan baby dalam kandungan sentiasa sihat dan dilindungi Allah. Take Care :-)