Yang DiSaYAngi

Rabu, 21 Januari 2015

Majlis Perutusan Tahun Baru KPM 2015

Salam Rabu kengkawan....
pagi ni rasa semangat la sikit dari semalam nak update blog....semalam lebey pada BW je...sayang la kalo tertinggal ketapi ni kan..kikikki...

cerita jumaat lepas...tunggu punya tunggu...gamba bagai..ada la sikit untuk aku simpan dalam blog ni kan....alhamdulillah walaupun kesihatan tak berapa nak mengizinkan...atas kerana minat..alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar....risau jugak...dalam keadaan aku yang alahan tu kan...kalo aku tak ada alahan aku tak mengsah sgt kan....tp alhamdulillah, baby pon paham akan minat ibu dia, dia elok je sepanjang majlis berjalan....

maaf la kengkawan kalo korang rasa banyak sgt gamba...mmm...sepanjang majlis tu asik la bergamba je...letih2 jugak..tp puas hati..hahahhahahah...inshallah tahun depan kalo ada lagi, aku pon dah selamat bersalin dan berpantang, sempat la kot nak join kan...cuma untuk persembahan setiap bulan bg perhimpunan bulanan mungkin tak la kot...jadi di belakang tabir je utk dorang ni..kena sedar diri...hahahahhahahha....

di sebabkan kekangan waktu nak sound check audio kat PICC ni...pepagi bute udah terpacak memasing kat sini....

nampak memasing muka pon sememeh lagi...org tak da, tak make up lagi..kikikikikikiki...

aku yang pantang sungguh la nampak kamera kan...

ehh..ehh...ehhh... jap...korang nampak tak perut aku tu???????????

kikikikiki...kena mai dekat baru nampak....


nampak tak di kejauhan tu tu....nik baru sampai...kelam kabut ko berlarik kan..nasib baru sound check kan....

kami yang sememangnya sungguh2 la panang nampak kamera...team melodi...

cikgu rosli dan pengurus..kak ros azizah yang sangat2 la banyak membantu dalam membentuk koir KPM ni...tahniah utk deme sebab sanggup melayan kerenah menah anak2 buah kamoo ye yang selengge ni.....

nampak tak org tak da lagi...tp kamera pakat dah set up awal2, senang....

after sound check....cikgu suruh berkumpul kat luar...sebok la korang yg jantan2 ni berposing kan...deme ni pantang, macam pompuan jugak...pantang nampak kamera..mula  asik pon tak menahan nak di tontoni kan....

haaa...dah macam kulit album band maun...hahahhahhahaha....

yang dua maskulin ni mmg jenis pantang nampak kamera..korang tgk la deme posing, gaya macam ngah photoshoot front page  magazine kan...


dah2..jom cikgu panggil , sessi warming up....
nampak semua fokus pada warming yang di beri...

ma....me....mi....mo.....muuuuuuuuu (mu tu muncung lebeih yee...mo tu bulat lebey ye mulut tu)

ni la cikgu hafitz yang mmg selaloo di pertanggungjawabkan utk sessi warming,...N cikgu rosli akan bantu dari segi suara dan ada selaloo check line, tgk ada yang buat ke tak warming up ni

nganga jangan tak nganga yee...tu kalo nganga, namanya buat....tahniah....

eh...eh....kurus pulok nampak kat situ..padahal deme kata perut aku yg ke depan dolu....


geram langan abg art ni...eeiiii makan kasut kang, suke sgt buat muka gitooo....

dah abis sessi warming up, jom masuk dewan, tunggu turn naik pentas...

sebelom naik pentas...

jom bergamba dolu....

nampak tak kat situ ramai tak ramai org...mmg penuh dewan...katanya opismate aku yg isi barang utk goodie bag utk majlis tu, dorang kena packing sampai 4500pcs...ko bayang la ramai tak ramai...

alhamdulillah selesai sudah majlis berlangsung....walaupun ada kecacatan sikit...tp alhamdulillah semua ingat part...nyanyian pon lantang, sore jelas...semua ok la...

jom makan..lapaq...dah lama berdiri kat atas stage tu...
kami dengan pengurus....

jemah N jemah's...
sexy lips uolls...hahahahhahah

cikgu hafitz dan cikgu rosman...cikgu rosman nisinger utk majlis aritu..dia pon peah jadi cikgu utk koir ni dolu, kejap la tapi...tp sore dia nyanyi ngan kiterorg lagu gemuruh , alamak, sedapnya lahai......

haaa...soya N oppa....deme ni panggil dia korea...sekali cikgu2 terjebak panggil dia korea...hahahhahahhahha.....

nampak tak memasing kalo nampak kamera macam mana....tak semenggah semua....dalam lif pon jadi kan....


sessi bergamba...yee....ni la koir KPM 2015....


jemah N cikgu rosman....

haa...soya lagi ngan oppa...oppa ni kalo bergamba adohai...siap kata....jom kiter bergamba ala2 cover page slot akasia...apa..ko egat kiter retis..hahahhahahhah



haa...ko tgk la....

semua nak bergamba ngan aris hutan melintang....hahahhahah...kononnya kami bawak lagu permaidani by aris ariwatan....mati2 la aku ingat aris ariwatan..bukan takat aku je....pompuan2 yg lain pon sama....

sekali naik atas stage, muka tak bersalah, senyum2, nyanyi  muka tak bersalah..hahhahahahhah....sungguh2 la tertipu kan.....

cikgu rosli samsuddin
yang sangat2 la banyak membantu...

cikgu hafitz khamis
yang bikin org geram je tgk dia...geram sebab muka tak penah nak elok kalo amik gamba...tak semenggah je gaya..adoiii..plzzz cikgu semenggah sikit...cer senyum kat soya...hahahahhaha....

gamba dah macam boleh buat dialog dah...

haaa..pertama kali bersama cikgu rosman adam
, tapi dia mmg friendly....best ganding ngan cikgu....

ni pasangan suami isteri bersama aris hutan melintang @ cikgu rosli..kikikikikik
macam amik gambo ngan Yb pulok....



haaa...ni pose yang kena paksa by soya....cukup susah la nak amik gamba deme ni romantik2 sikit...adoi ..lahai abg zul....sorang maun, sorang tak mau...sat G sorang tak mau, sorang mau..hahhahahhahah....amik masa sungguh nak amik gamba deme, padahal sekeping je pon....



ni la kami, koir KPM yang sengal, selengge, giler kamera, giler selfie...semua deme la....
inshallah ada kursus untuk pemantapan koir KPM ni nanti..inshallah bulan 3...aku pon waktu tu, dah 6 bulan, tp cikgu benarkan aku G...yeeaaayyy, dapat lagi ilmu baca togey lepas ni..kikikikikikiki...

5 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

aritu ada tgk tv, ada la bgtau kata mende ni kluar kt tv..tunggu gak, rupanya nan ado.. makcik dah sedia kamera nak amik gmbo kawan tgh koir, hampaaa huhu

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya semua happy

LYAfrina berkata...

waa..terbaik lah sue..alhamdulillah sue masih kuat bersemangat walaupon mgandung.. baguslah ni blh aktif..

Falsya berkata...

Bestnye jemah..baby behave sgt..gud2..hehe..amboi kemain merah gerlip bibir jemah..ahaha

Cik JuE berkata...

jue bertugas gak...masukkan goodies sehari sebelum....hari kejadian tak pergi pun