Yang DiSaYAngi

Isnin, 5 Januari 2015

Safra Aina & Raja Fazlan Wedding Part 1 ( Malam Berinai)

Alhamdulillah telah selamat di ijab kabulkan adik bongsu perempuan aku yang last...ni adik pompuan lain mak...tapi satu bapak....kire adik pompuan aku jugak la ni...

dah deal kami dua beradik sengal ni, datang wedding single N available...sebab wedding malam...N khidmat kami di perlukan....so susah jugak nak angkut anak2 ni kan..bila resepsi tu buat malam...

beransur la kami dari putrajaya menuju ke sungai buloh hari tahun baru tu...G umah abg aku..kumpul sana, buat majlis malam berinai....sampai je macam biasa, settle kan pelamin bagai, makan2...karok2 kompom ada....family aku ni jenis sore semua boleh pegi..hahahhah...aku tak kot....mmg karok, makan, sambil majlis berinai....

ni la adik pompuan aku....safra aina.....
dah nak jadi bini org ko aina...

ni la abah aku....ngan mak teh...mak aina ni...kami semua alhamdulillah adik beradik semua baik2 belaka

 ni la dik beradik pompuan...tp ada yg x cukup lagi ni....
nanti hari resepsi..inshallah semua ada kot..


wit anak buah jemah.....angie....katanya mukanya sama ngan aku...entah la...


haa..muka semua tak semenggah....tp tak pe...nanti majlis nikah nanti ngan resepsi aku tunjuk lagi...havoc semua

7 ulasan:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Meriah tu suraya.. memang havoc tu... sg buluh dekat mana tu suraya..

lieyalatif berkata...

lawa adik ko sue...semua sedare pun lawa2...ye2 aku akui ko lawo gak hahaahahaha...tetibe tepuji ko plak hahaah...eh takpe pujian aku ikhlas...hihihihihi...

Chekgu Azrine berkata...

Cantik2 adik bradik sis...

eima berkata...

korang iras sangat tang mulut tu .... mmg tau adek bradek punya la

Fiza Rahman berkata...

Meriah ☺

Falsya berkata...

Meriahnye..santek2..;)

Nad MamaZN berkata...

meriah...sume pun cantek2 :)