Yang DiSaYAngi

Isnin, 5 Januari 2015

Safra Aina & Raja Fazlan Wedding Part 2 (Ijab dan Kabul)

Kali ni punya entry....maaf sebab banyak sangat gamba...nak pilih2 pon pening.hahahhahah....al maklum la..family aku, satu family yg sangat2 besar....so mmg kena banyak gamba kan....kang kejap muka org ni tak da dalam fframe..yg ada..yg tak da...baik masukkan je semua..hahahhahah...

majlis berlangsung di plaza jelutong....
02.01.2015 tu petang selepas solat jumaat, majlis nikah start jam 3ptg....malam tu majlis resepsi....

adik aku...safra aina...
cantik baju nikah dia....

make up cantik sgt...nampak natural je...
naik seri ko aina...

lantak ke deme la...tepi iron board pon jadi...time ni pihak photografer tak sampai lagi...
elok je photografer sampai...apo laie...aku pon nyebok sebelah..setiap pose yg photografer shoot aku amik..hahahhha..jahat aku kan....kakak2 aku yg lain sebok dalma bilik hotel..kami je kat balkoni...


serius baju mung mmg cantik aina...ni anak sedara aku yg buat...adik aku cuma belikan kain je...baju N veil anak sedara aku buat...mak andam siap kata lawa giler baju ni...material kain pon cantik..ni kalo jual....mau kat 2k tu...fuyooooo...


aku suke tang inai tu..nampak cantik...halus je seni tangan org tu buat..org melayu buat,,...cantikkan...merah ngah2..ngah2...

pose ni paling aku suke...kelopak bunga rose tu aku yg tabur..hahhahahah...cun sikit.....kasut tu aku, akak aku ngan adik DIY malam sebelom..hahahhaha....

padahal aina ni tinggi aku je....tp nampak tinggi sebab pakai heel..kikkikiki...

tak lama lepas datang lak hamba allah ni...

faralyna...
rupanya husband dia photografer untuk wedding adik aku ni...kena pulok adik aku mmg kawan baik ngan dia...

yg sebelah akak aku tu...tu la mak andam adik aku...emma...dia jugak make up artis untuk team ella...sepanjang mentor berlangsung ni...mmg die ngan team ella je la...dari dolu ye jugak....

gerak lah kami ke dewan..nikah kat sana kan....


aku suke pelamin ni...simple but nice..cantikkan....
nampak muka adik aku neves....

ni semua dulang boyz....deme2 ni kebanyakkannya semua team hot fm...sebab adik aku ngan adik ipar aku ni keje kat hot fm....

nampak neves erk yeng..hahhahahhaha....
sabar2 tak lama je lagi dah nak jadi suami org...kejap je lagi nak tukar title dah....


alhamdulillah 2x lafaz sah menjadi suami kepada safra aina...alhamdulillah...
nampak mak teh aku siap bg amanah lagi ko...hahahhaha...jaga anak mak teh elok2 ni yeng....



gataikan ko yeng, sempat kenyit mata....

suke pulok aku ngan pic ni....ni semua aku snap guna HP aku ni...




naik seri adik aku ni tau...


deme bergamba, aku bergamba ngan faralyna...


haaaa...ni la anak buah aku yg gojes..kalah mak sedara korang kan....yg rambut blond tu sama baya ngan aku, tp dia anak sedara aku..hahahhah...


 semanagt kiterorg2 yg pompuan ni...amik gamba...sebelah sana team anak sedara...sebelah sini, team kakak2....team adik beradik..ko tgk abah tu...seronokkan dia....

yang best...kami flower gurl belah pompuan ni, sebok la bergamba say bunyik2...say cheese..say cheese...berlawan pulok ngan team dulang boyz kat belakang tu...
korang nampak....berlawan dengan dorang...hahahhahha...tak menahan....



yela aku amik gamba korang....ni kebanyakkan semua tema2 hot fm zoomers.....


nak jugak akak aku ni bergamba kan....



alhamdulillah....kiter runggu malam pulok..malam lagi havoc kot...

7 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Selamat pengantin baru buat mereka. Sama cantik sama padan.

Wah...bergambar dgn retis tu ☺

Nad MamaZN berkata...

muka aina ni sebijik muka sue.. ye la, nama pun adekbradek ye dok? :)
selamat pengantin baru..moga bahagia till jannah :)
dr ariti nak tanya dorg ni geng hotfm ke, baru le tau skrg.... hehe

Nad MamaZN berkata...

muka aina ni sebijik muka sue.. ye la, nama pun adekbradek ye dok? :)
selamat pengantin baru..moga bahagia till jannah :)
dr ariti nak tanya dorg ni geng hotfm ke, baru le tau skrg.... hehe

Eca Dwinky Asha berkata...

woww...happy family gitu.
selamat pengantin baru buat adik kak su.

eima berkata...

mmg iras kan adik ko tu .. ketara tang bibir ... hehehehe

dalila berkata...

cantik pengantin..
pelamin pun mmg superb..berkenan pulakk..ehh ehhh..
hahahaha

Masya berkata...

selamat pengantin baru buat adik sue... tahniah... alhamdulillah dipermudahkan.. sweetlah pengantin muka pun cam sue jugak..