Yang DiSaYAngi

Selasa, 27 Januari 2015

Suamiku Encik Perfect 10...kembali lagi...

Sabtu lepas aku ada deal ngan ex schoolmate putrajaya aku ni....tgk wayang...mmg dengan dorang better sikit tgk citer camni, tak banyak rungut...hahahhaha....deme la kengkawan dari aku kecik lagi...dari zaman sekolah..
last keluar ngedate gini tak salah since 2008 kot...kami pon memasing kenai sejak tahun 2000...mmg ke mana ...kami bertiga je.....selama ni nak ngedate tiga susah, sebab  memasing ada hal memasing kan...ni baru la ok sikit....

alhamdulillah member aku ni kawen pon sama tarikh ngan aku...pregnant sekarang pon sama ngan aku....yang pakai tudung kelabu tu...yg pakai tudung oren tu single lagi....

aku je la gelojoh sikit...hahahha...anak nasuk tiga...kawan aku ni, ni baru anak sulung dia..inshallah bulan 6 ni bersalin...

dayyah, soya N BB....

kami G tgk citer ni...
boleh tau kan...citer apa...

tadaaaa....citer ni la....
mmg aku pon dah penah baca novel ni...mmg ngah angau la, macam lepas baca novel haa, perasaannya...hahahhaha..mmg sebijik ikut jalan citer dalam novel...best,,...tahniah....

dulu aku ada UP jugak pasai...


kan....mmg tak mo lepas nak tgk citer ni..alhamdulillah en perfect 10 aku pon benarkan aku berjimba ngan schoolmate aku ni..lagipon dier pon kenai deme2 ni...

 macam biasa...mmg best la gandingan lisa N aaaron....aaron cakap utara aku gelak besar je...yela dalam citer tu dia kire org utara...tok dia pon toh puan kan....harus la kena cakap utara..hahahhah...aku tgk dier...tergeliat lidah...dok kata...
"awatnya...pasai apa...hahahhahahha"

yang paling aku suke ngan citer tu, gandingan mereka ni...
gandingan suara mereka....
dato ct dan cakra khan...

selama ni tak penah menghayati pon sore cakra khan ni...nyanyi lagu OST seluruh cinta movie ni...alamak sedap pulok sore mamat ni....

Lirik Seluruh Cinta - Siti Nurhaliza Ft. Cakra Khan

Menatap kepergian dirimu
Meratap menangis sedih tak tertahan
Terbaik saat bersama
Lewati masa terindah
Saat kau memeluk ku
Dalam p3lukan cinta

Kaulah seluruh cinta bagiku
Yang selalu menentramkan perasaanku
Diri mu akan selalu ada
Di sisiku selamanya

Kau bagaikan nafas ditubuhku
Yang sanggup menghidupkan segala gerak ku
Akan selalu memujamu
Hingga nanti kitakan bersama

Tak sanggup ku memikirnya lagi
Habis separuh nyawa ku tangisi mu
Tiada lagi bait terindah
Terdengar merdu terucap
Merayu menyanjungku tenangkan jiwa

Kaulah seluruh cinta bagiku
Yang selalu menentramkan perasaanku
Diri mu akan selalu ada
Disisiku selamamnya

Kau bagaikan nafas ditubuhku
Yang sanggup menghidupkan segala gerak ku
Akan selalu memuja mu
Hingga nanti kitakan bersama

Tiada cinta yang setulus cinta mu (cinta mu)
Tiada yang sanggup gantikan diri ku

Tiada rasa seindah kasih mu
Tiada yang mampu temani diri ku

Oh..oh

Kaulah seluruh cinta bagiku
Yang selalu menentramkan perasaanku
Diri mu akan selalu ada
Disisiku selamamnya

Oh..

Kau bagaikan nafas ditubuhku
Yang sanggup menghidupkan segala gerak ku
Ku kan selalu memuja mu
Hingga nanti kitakan bersama

Kau bagaikan nafas ditubuhku
Yang sanggup menghidupkan segala gerak ku
Ku kan selalu memuja mu
Hingga nanti kitakan bersama
Ku kan selalu memuja mu
Hingga nanti kitakan bersama



p/s ; TQ en asbeen benarkan binikmu berlibur..hahahhaha


6 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

aritu ada sembang ngan papazakwan..
'dulu masa preknen kan nayli, teringin tgk ombak rindu.. masa tu festime jumpa sue. kali ni nak tgk cite aaron lagi bleh tak? untung2 dpt jumpa sue lagi, hehehe...'

rerupanya org tu dah p tgk dulu dahhh.. :)

Nurzakiah Hanum berkata...

best kan

eima berkata...

besh ke cite ni ....
seseklai jumpa kawan lama besh kan ... mcm2 nk bercerita

Iela Fazielah berkata...

bestnyer dah gi tgk SEP10.... akak gak tak tgk lagi..xde geng.... kena gi sendiri la nmpknyer

Anisah Abdullah berkata...

sy teringin nk tengok SEP10 jugak.. tp takde kawan. En suami x kenan citer melayu..

Ainim Suju berkata...

tak pergi tengok pun...jarang tgk movie