Yang DiSaYAngi

Jumaat, 23 Januari 2015

Taman Saujana Hijau, Putrajaya



Ahad Lepas kami geng2 futsal ni saja la buat potluck reramai ...saja nak buat potluck..aku bawak syawal je...en asbeen malas nak join, die kata takpe dia jaga syawal...aku pon ok..lagipon en asbeen nak ke bangi nak settlekan kete dia....so tak la aku ralat sgt kan....

macam biasa aku ngan jemah tu la kan....
menu utama nasi lemak...tp bawak asing2...aku bawak nasi sahaja...yg lain, ada yg bawak telor, ada yg bawak sambal, macam2 dua tiga jenis, ada yg bawak kacang timun bagai kan....ada jugak la drumet, buah2, roti , eskrem..macam2....

kami makan jalan2 sambil jogging kat 


TAMAN SAUJANA HIJAU PRESINT 11, PUTRAJAYA...

mmg nyaman abis la datang bertandang kat sini, tenang je kalo jogging kat sini, rasa sejuk je....tgk hijau je depan mata kan....


ni la menu2 kami...banyakkan....

ni je yg ada...ada jugak yg tak dapat attend...tak pe next time...


seronok syawal yee....geng2 ngan deme2 ni.....

mmg fun abis la...sampai baring2 kami kat sini...aku tak jogging pon, jaga makanan...ahahhahahah....

3 ulasan:

Falsya berkata...

Bestnye potluck..meriah2..

eima berkata...

Elok la tu...jogging bakar kalori sikit je pastu tambah beribu kalori balik haha .....
Penah lalu x penah lg naik atas ni......

Nad MamaZN berkata...

bestnya potluck!
bestnya tmpt ni!
bestnya nasi lemak!
haha!