Yang DiSaYAngi

Khamis, 12 Februari 2015

6.30am sudah keluar


Salam khamis kengkawan...

pagi ni mmg awal sungguh kuar..kononnya nak G ATM kat petronas...tp malas lak rasa..mmmm..lagipon kena kuar awal nak kejar parking punya pasai..bukan parking kejar aku..aku yg kejar parking..hahahhahah.....

seperti biasa aku akan turun ngan guard aku...en asbeen kecik tu, minta dia tolak kete yg dah block kete aku..kang nak kuar susah pulok..boleh je aku tolak, tp yela ibu mengandung, en asbeen tak bagi la....en asbeen selaloo dia akan  park kete dia di tempat yg mmg org tak boleh block..macam aku, port yg mmg senang nak kena block, sebab situ je senang nak aku parking pon, en asbeen tak mengsah pon, janji aku senang parking....

jam 6.50am dah sampai opis...tidoq seround...10min je...lepas tu baru naik opis punch...hahahahhah.....

4 ulasan:

Zee Suhaini berkata...

sama kita sue..pagi2 dah berpeluk tolak kete orang..huhuu

Syira Lokman berkata...

kuatkan semangat ! :)

Falsya berkata...

alahaiii..itu la yg leceh kan kalau duk umah tinggi..mesti ade masalah parking..haippp jemah jgn cube2 utk tolak kete okayh...no no no..

LYAfrina berkata...

awaiinyer...
lya bru nak bertolak htr asya ke skolah time tu..hehe