Yang DiSaYAngi

Selasa, 10 Februari 2015

XTVT izz dani aqlan di taska

Kisah izz dani aqlan di taska....

sekarang ni otak tu geliga sgt....buat hal pon banyak..sangat2 la kan...nak jadi abang ni makin menjadi2....

dapat wassap dr cikgu taska XTVT izz di taska...

seronok la mung izz dapat main ke sana sini...
aku selaloo cakap si izz ni tak pandai jalan, tapi dia pandai berlarik..laju je ...berdessuupppp hilang dr pandangan...mana la aku ngan en asbeen tak letak dalam baby wearing kalo gitoo gayannya...lebih rela berdukung dlm BW, janji nampak depan mata, kalo tidak, mmg lesap...dah la bajet beso tak mo pegang bila berjalan...

4 ulasan:

ch@ berkata...

ahah mmg se pattern la dgn arrizqi.
skjp hilang. suka benor berlari.
suruh auni jaga, hrmmm harapan je la.

Mama Idlan Irsyad berkata...

seronoknya bl cikgu update xtvt anak2..cikgu budak2 ni xde dh yg dok update..

izz nak ek dok dlm bw.. jaa xde bw... tp irsyad tu kl dukung pun asyik nangis nak turun jer..pastu x reti dok senyap..

eima berkata...

kejap je budak kecik ni nk jd abg dah kan .... dah wean off ke izz ni sue

LYAfrina berkata...

nanti leh masuk olahraga izz..