Yang DiSaYAngi

Isnin, 30 Mac 2015

Belom Shopping barang BB...bila lagi


Salam isnin kengkawan...

alhamdulillah arini dah masuk 23 minggu bersama zuriat yg di kandung ni..seronok bersama dengannya...sangat2 memahami keadaan ibu dia yg mengandungkan dia....selamat, baik je dia kat dalam...dengan keadaan abang2 dia yg lasak...konon nak cium2 dia...pastu di tamparnya [erut ni, sabbo je la...tu izz la tu..si syawal , mmg nampak jatuh sayang dia pada baby ni..sebab asal jumpe ibu dia balik keje je...di panggil ibu...tp di pegang N pandang dolu, BB...haahhahaha...sabo je la...


dah 23 minggu ni..langsung keperluan BB tak beli apa satu pon....aku dah jadi blur....tak tau mana nak beli dolu...mmmmmm....macam2 dalam otak ni, ada dah di listkan...tp yg list tu, rasa macam banyak je kat umah ni...entah serabut la pulok..hahahhahah....

opismate pon tanya, dah shopping belom, jawapan aku belom, entah bila tahun nak membeli...inshallah bila dah 7,8bulan nanti kot aku excited..inshallah...

korang jgn egat aku tak teruja, gembira dengan bakal kehadiran cahaya mata aku yg bakal lahir ni..tuhan je tahu, tak sabar aku nak bertemu dengan amanah dari ALLAH SWT ni...laki ke pompuan, berdebar...hahahhahah....inshallah semua selamat...

4 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

alhamdulillah..saya pun dah 23 minggu...baju baby pun belum beli..just kumpul yang lama dulu..nanti dah 7-8 bulan dah boleh beli lagi sikit..moga semuanya baik2 ye

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya nak dapat baby

eima berkata...

aku dulu2 pun cam ni .. dh nk due br cr brg .....suka buat mende last minit ...


ala sue ..ade masa lagi kan

Nad MamaZN berkata...

hehe..
sori buat sue terasa ;)
kite tau sue mesti excited punya..
xpela, ada masa lg.. 23weeks kire awal lg kot nak membeli.. tah la..org la kata..
klu masih ada yg bleh guna, baik berjimat kan?
gst di mana2, haha..!