Yang DiSaYAngi

Selasa, 24 Mac 2015

SAKITNYA TU DI SINI DI DALAM HATI KU


Ramai yang bertanya nape HP kesayangan aku tu rosak...

malas nak salahkan sesape...walaupun mmg salah someone kan....tp abaikan je la....geram pon ada....tp apakan daya...anggap je la yang HP tu mmg boleh bertahan dengan aku hanya 2 tahun sahaja dengan aku..mmg ngam2 bulan ni genap 2 tahun HP tu dengan aku...sayang sungguh....

HP tu so far ok dengan aku...tp apa kan daya, dah nak rosak kan...screen pon blank je..nak salahkan org pon...org tak rasa bersalah atau minta maaf balik pon...mmmm..sabo je la...

dok riki2 dah nak baiki skrin HP tu...tp semuanya rege sama je dengan beli sebijik HP baru....serupa beli baru kan...tp aku sayang sungguh ngan HP tu...jarang2 la aku nak sayang HP sedemikian rupa kan....mmg aku sayang sungguh....sanggup la aku call ke mana sahaja untuk repair...tp semuanya rege adoiii......mentang2 la esok gaji..time tu la nak rosak...mmg 3 hari ni aku tak da fon...no wassap, no visit MY IG, no FB...macam2...

mmmmmm...
SAKITNYA TU DI SINI DI DALAM HATI KU...SAKITNYA TU DI SINI DI DALAM HATIKU....


terus terang la aku kata HP tu bagaikan nyawa aku..ke mana saja aku bawak HP tu....bak kata org lain..tak pe tak da HP...boleh je hidup...kalo aku tak...no..no..no...mmg aku tak leh hidup tak fon..nak call senang...sebab bila dah anta wassap, mesej, sama je tak balas..senang untuk aku call terus....org pon bukan sebok suke nak call aku sangat pon...aku je yg selaloo call org....mmg benda tu senang buat aku...bior la org nak kata apa....yg aku tau..mmg HP tu senangkan semua keje aku...

10 ulasan:

mama tisya berkata...

kalo hp rosak mmg susah la kn...kena bli br tu sbb kdg2 repair pn mhl dh lebihkurang mcm bli hp br

Nurzakiah Hanum berkata...

sob2

Ayu azmir berkata...

Sabo2... maknanya kene keluar duit... tak pe pelan2 kayuh...

+ e.z + berkata...

aduh. masa ez ke korea rituh pon jadik gitu....
dah la 2 hari lagi baru balik malaysia...
nanges...
nasib la buah hati ada sama... leh la nak kontek2 anak2... kalo x... huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nad MamaZN berkata...

anggap la takde rezki
sedih cemana pun xdpt gak buat apa2 melainkan beli yg baru..
sama la ngan kite aritu masa hp kene curi tu..redha je la..
anggap makyong dpt rezki hp baru nnt :)

Falsya berkata...

Alahaiiiii..sape la org tuh gamaknye..mungkin Allah nak murahkan rezeki mak jemah atau akob ker..hilang satu rezeki digantikan dgn rezeki yg lain..insyaAllah..

Ibu Lala berkata...

Alor ciannya. Hp skrg merangkap buku nota diary buku resepi dll lagi. X senang ddk woo klw x de hp

eima berkata...

la kesian ko .... bertabah la dear ....
harap org tu rasa rasa bersalah ....

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Berbaloi lagi beli baru suraya kalau harganya sama dengan nak baiki tu.. tapi tu pulak sayang suraya berlebih pulak dengan HP tu :)

nurfadilah suardi berkata...

Sabarla sue. Setiap dugaan pasti ada hikmahnya. Nak dapat HP lebih baik ni