Yang DiSaYAngi

Isnin, 9 Mac 2015

stress keje



Terasa tangan ni laju nak menaip something....aku tau ada je yg akan membaca kan..lagi2 opismate yg lain2 unit/cawangan....mmmmmmm.....tak kisah la deme nak baca ke hape...as long aku rasa nak luahkan tak pe kot...mmmmm...

baru dapat tau yg boss kecik tak berapa kecik aku tu dapat bertukaq keluar ke JPM...satu kementerian la ngan en asbeen kan..kikkikkiki...itu tak menjadi masalah aku..tapi yang menjadi masalah  buat aku...


banyak pulok amanat yg di beri...tapi aku sedia kala menerima yang mmg aku kena amik tahu N buat benda tu...serius aku kata..kehilangan dia dari segi keje, mmg satu kehilangan yg besar...bior la ramai yg tak suke dia pon...dia pon sedia amik maklum...tapi dari segi keje...dia mmg tip top...itu aku akui N aku senang berurusan atau buat sesuatu keputusan dengan dia...alhamdulillah dia pon jenis yg nak buat sesuatu keputusan yg melibatkan senarai tugas aku...dia akan berbincang ngan aku, walaupun dia tahu, tak perlu sangat pon nak berbincang ngan aku..tp dia tetap cari aku kan....gaya macam aku ni tukar menyelesaikan masalah...padahal dia dah ada pon jawapannya...mmmmm....


macam mana la pengganti dia akan datang...adakah keje sebagus dia...org kat sini...means bukan unit aku la...opis aku ni, suke je dia G kan...tp pada aku tak kot...sebab dia sangat2 banyak membantu dalam  melancarkan tugas2 aku N anak2 buah dia ni....



kepada dia...
"KEJE BEST2 KAT TEMPAT BARU YEE....KALO SOYA CALL MINTA ADVICE ATAU MINTA TOLONG...JGN NAK SOMBONG HAA...JGN NAK LETAK OR TAK ANGKAT FON....KALO TAK SIAP..HAHAHHAHAHA"


dia selaloo kata aku antara anak buah yg suka lawan cakap dia....tu yg aku susah nak dapat APC...hahahhaha....sangat....cemerlang ke haku ni...tak pon...bukan aku je...yg lain pon  sama N dia sedia maklum, anak buah dia mmg suke lawan cakap dia...hahahhahahahahah



selamat la keje tempat baru yee

7 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

sabar ya

Falsya berkata...

Nasib baik die wat keje tip top..kalau x kesian die lg la ade point org yg xsuke die tuh nak ngutuk die..hehehe..

mama tisya berkata...

byk amanat ye sue..smoga sue dpt jlnkan amanat tu sebaik mungkin

Ibu Lala berkata...

Selamat bekerja ye

LYAfrina berkata...

insyallah sue..mudahan y ganti nnti pom x cerewet n memudahkan urusan kerja sue n staf2 lain jgak

Ibu Lala berkata...

Keje kat mana mana pun mmg stress. Rasa cam x nak keje dah.

Nad MamaZN berkata...

cane la org baru plak nnt ye..