Yang DiSaYAngi

Isnin, 30 Mac 2015

TQ CTDK @ Simplysiti

Arini agak rajin nak up cerita, sebab banyak gamba dah di transfer kan...melalui google je...senang terus...dari HP terus la ke google...sebab google ni link ngan blog..ok la...senang....

dekat HP sony tu tak transfer lagi...entah...tgk HP tu je sedey...sekarang ni guna HP en asbeen...so hp dia dah register google...so kena sign in baru guna akaun aku...leceh la...sebab tau HP org tak leh lelebey kan...tunggu la kumpul duit beli HP...inshallah...

certa jumaat lepas, settle lunch kat alamanda, mmg nak ke watson, sebab nak beli shampoo, stok dah abis,,,kena pulok, nak beli jugok facial faom bagai...
sekali terjebak ko ngan produk ni...

selama ni tgk saja produk ni.....tp kali ni guna pulok....

tada..simplysiti...

"hai...saya siti nurhaliza...hahahhahah..ni siti suraya la..."

try guna produk simplysiti ni...facial foam ngan treatment cream....sebenarnya nak beli facial foam sajooo..sebab facial foam dah abis...tp dah kena consult bagai ngan promoter tu..hahahha...tu yg rembat sekali...alang2 gaji kan...ada duit...tak da duit, mmg tgk je la produk ni, sebab tau produk ni agak mahal jugok....tp ari aku beli tu ada sale..mmg rembat la...

sejak prgenant ni mmg hormon pregnant kali ni mmg lain...mmg agak teruk muka aku tumbuh bak cendawan la jerawat, jeragat bagai....jerawat batu yg tak penah tumbuh pon tumbuh....sampai aku pon tak tau la tu jerawat batu..hahahha...punya la....mmg boleh di kategorikan tak bersih la pregnant kali ni...mmg hormon ketara berbeza....so aku cuba la nak bersihkan muka...bior tak cantik...janji muka bersih..tu yg aku nak kan....idok la aku kata sebelom ni muka aku bersih....tp kire ok la dr sekarang kan....

so aku try la produk ni...alhamdulillah seperti yg di janjikan baru 3 hari pakai, mmg nampak keberkesanannya..lagi2 bila aku pakai treatment cream tu...mmg treatment cream tu untuk mengecutkan jerawat dan memudarkan bekas2 jerawat tu.....3 hari pakai weekend ni...mmg selaloo pakai bila selepas solat atau mandi....resultnya...

alhamdulillah jerawat jeragat kat tepi2 muka...kat dahi tu mmg nampak berkurangan, nampak kecut...yg pedih2 tu pon dah mula kecut...dah tak nampak sgt...yg bekas2 jerawat tu, nampak pudar la sikit2 kan....

alhamdulillah mmg membantu la simplysiti ni....



muka pagi ni...juz treatment cream, krim biasa dan bedak..dah settle...calit sikit liptik baru..ahahahhahah...1st time pakai liptik kaler ni..ok kaa....kire buat masa ni puas hati la dengan produk ni..kiter tunggu satu bulan ke lagi...inshallah


TQ CTDK...


7 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

cantik bleh cuba nie

fazilzura berkata...

auuuwwww.. kak citi , kak citiii .. nak signnnnnnnnnnnnnnnnn

Falsya berkata...

flawless sgttt muke..hehe

Falsya berkata...

flawless sgttt muke..hehe

LydSunshine berkata...

Kalo berkesan mmg berbaloi la beli. Saspen je baca tajuk tu tima kasih CTDK. Iols ni peminat ct tau.

*singgah daripada blog Eima.

eima berkata...

jarang nampak ko senyum tutup mulut dan tak nampak gigi ...sopan gile ...keh keh keh ayu plak tu

LYAfrina berkata...

mudahan serasi dgn sue..
eyh..camner transfer pic dari hp guna acc google?