Yang DiSaYAngi

Isnin, 6 April 2015

#24weeks


alhamdulillah dah 24 minggu bersama dengan BB cumil ibu dalam perut ni..sowi la BB, ibu kamoo jarang nak berborak ngan kamoo...tapi ibu kamoo suke usap kamoo tau...

yang best...bila BB mengeras...mmg terasa sungguh dia kat bawah perut tu...mesti kena abah dia usapkan...lepas tu mesti ok...nak di beli ye BB...kikiki...sweet sgt kamoo ni...

mmg kali ni pregnant...boleh rasa kedudukan BB kat bawah tu....mmg kalo dia mengeras boleh rasa sesungguhnya....sweet la kamoo ni BB....sowi la BB kalo kamoo asik dengar ibu jadi tarzan ye...abang2 kamoo suke buat hal tau....abg kecik kamoo tu suke minta ibu dukung..klo tak dukung...buat lembik...kire apa dia kat mana je...tengah jalan pon jadi...sowi ye BB..kamoo kuat kan...




lama tak bergamba dengan mereka ni...

mula saja nak bergamba berdua dengan syawal...tetibe sebok jugok abg kecik tu menyelit....hahahha...tp tak mo tgk kamera...sabar je la...yg maintain...ibu kamoo je la...

minggu depan dah genap 6 bulan...alhamdulillah, 3 bulan je lagi..syawal tu bila di tanya nak jumpe BB tak....jawapan dia...

"ibu..BB tido...jgn bising...nnt BB nangis..hahhahah"


ibu bising tak boleh..dia bising boleh...

13 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

alhamdullilah

Falsya berkata...

comey perutttt...

Chekgu Azrine berkata...

semoga dipermudahkan urusan sepanjang preggy ni ye sis...

Nad MamaZN berkata...

klu kt umah ni, yg rajin melayan baby dlm perut is kakak nayli..dia la nak peluk, dia la nak cium, dia la nak sembang..

besar dah perut sue..g klinik kesihatan nurse takde scan ke? mcm kembor je, xsabar nak tau ni hehehe.. kite plak excited :P

Nad MamaZN berkata...

klu kt umah ni, yg rajin melayan baby dlm perut is kakak nayli..dia la nak peluk, dia la nak cium, dia la nak sembang..

besar dah perut sue..g klinik kesihatan nurse takde scan ke? mcm kembor je, xsabar nak tau ni hehehe.. kite plak excited :P

nurfadilah suardi berkata...

Alhamdulillah. Jap je masa berlalu dah nak 6 minggu. Jaga diri sue. Semoga sue n baby sihat dan dipermudahkan segala urysan

Hanie(SHMA) berkata...

abang tak tanya...ibu..baby dah makan ke..hehehhe.

Mama Idlan Irsyad berkata...

x sabar nk tgu sue bersalin...ja tahun depan kot insya allah...skrg belum bersedia lagi.. tapi kalau dah rezeki terima jerla kan..hehe

Sya Nadia berkata...

Lama x dtg sini, dah 6 bulan dah akk mengandung eh.. Seronoknya nak dpt baby baru..

lieyalatif berkata...

kejap jek dah nak sampai due date sue...aku plak bedebor2....hope ko dpt le gurl kali nie...ko tak tgk jantina baby kan? suprise gitu kan.....

eima berkata...

alhamdulillah ... take care dear

Iela Fazielah berkata...

PERKARA PALING BEST PASAL PREGNENCY ADALAH COUNTING THE DAY...XSABAR NAK TGK BABY.....

+ e.z + berkata...

jelesnya.... hu3....

semoga dipermudahkan segalanya tau su :)